PLUS Koelhuis ‘Beste PLUS slijterij van Nederland’

Bergschenhoek – PLUS Koelhuis uit Bergschenhoek is met haar slijterij uitgeroepen tot de ‘Beste PLUS slijterij van Nederland’. In Studio21 in Hilversum vond zaterdag 22 april de bekendmaking van de ‘Beste PLUS van Nederland 2022-2023’ plaats.

Ondernemer Jordy Koelhuis “Wij doen altijd mee met deze winkelwedstrijden, omdat dit ontzettend goed is voor ons team. Met elkaar streven wij ernaar iedere dag de beste service en het beste aanbod aan te kunnen bieden voor onze gasten. Dit jaar deed voor het eerst de slijterij mee en zijn we direct met de hoofdprijs naar huis gegaan, een kroon op het werk van Peter onze slijter.”
De jury, bestaande uit retail professionals en een consumentenjury, prijst de slijterij van PLUS Koelhuis vooral om hun aanbod, presentatie en sfeer.
In de finaleronde streden nog twee winkels mee om de felbegeerde titel. Alle finalisten waren met het hele afdelingsteam aanwezig om de spannende ontknoping bij te wonen. Het werd een onvergetelijke avond met een optreden van diverse artiesten.
Alle PLUS supermarkten streden vanaf begin 2022 mee om de beste PLUS van Nederland te worden. De winkels werden meermaals onaangekondigd bezocht door een jury die de winkels beoordeelde op onder meer hygiëne, klantvriendelijkheid en presentatie. Met deze tweejaarlijkse interne winkelwedstrijd laat PLUS zien dat alle medewerkers zich inzetten om de beste supermarkt van Nederland te worden.