SeniorWeb Thema-avond over Google

Berkel en Rodenrijs - SeniorWeb organiseert in samenwerking met Bibliotheek Oostland op woensdag 15 maart een informatieavond over de mogelijkheden van Google. De bijeenkomst wordt gehouden in de bibliotheek in Berkel en Rodenrijs, Nieuwstraat 25. Aanvangn 20.00 uur, einde 22.00 uur. Men hoeft zich niet vooraf aan te melden en de toegang is gratis.
Tijdens deze informatieavond gaan medewerkers van SeniorWeb in op de mogelijkheden van Google en geven ze een demonstratie wat je er allemaal mee kunt. Met een Google account beschikt men namelijk niet alleen over een gratis e-mailadres (Gmail) maar heeft men ook beschikking over gratis opslag van bestanden en foto’s op Google Drive en Google Foto’s. Ook kan men navigeren met Google Maps, tekst vertalen met Google Translate en de agenda bijhouden met Google Agenda.
Voor wie zelf aan de slag wil is er de Google Cursus die uit drie lessen bestaat en op 29 maart van start gaat. Voor meer informatie en aanmelden voor de cursus kan men zich per mail wenden tot seniorweblansingerland@gmail.com.