Inloopspreekuur SeniorWeb

Bleiswijk - Elke donderdagmiddag staan vrijwilligers van SeniorWeb van 13.30 tot 15.30 uur paraat in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2, om bezoekers te helpen bij hun PC, laptop, tablet of smartphone vragen en problemen. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden en de toegang is gratis. Iedereen is welkom, het inloopspreekuur is dus niet voorbehouden aan alleen leden van SeniorWeb.

Dorcas Depot

Bleiswijk – Op 11 februari is er weer gelegenheid om kleding en schoenen in te leveren bij het Dorcas Depot Bleiswijk. Geopend elke tweede zaterdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur. Locatie: parkeerterrein achter Dorpsstraat 72. Informatie: Herman Veenman, 06 - 10531756 of Henny Maasland, 06 – 42072324.

Dansen in De Leeuwerik

Bleiswijk - Welzijn Lansingerland organiseert i.s.m. vrijwilligers in De Leeuwerik iedere 2e zaterdag van de maand een dansavond voor alleenstaanden, singles en paren. De avond is voor ieder niveau toegankelijk. Door de stijl-, line- en partnerdansen met elkaar af te wisselen is de avond ook zeer geschikt voor alleenstaanden. De eerstvolgende keer is op zaterdag 11 februari in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur, einde 24.00 uur. Toegangsprijs € 6,-, Actiefpashouders € 5,-, inclusief kopje koffie en of thee. Informatie/reservering: vandenberg.otto@gmail.com of 06-17566778.

Activiteiten en jaarvergadering KBO

Bleiswijk - De KBO afdeling Bleiswijk organiseert ook in de wintermaanden wandelen en/of fietsen op de dinsdagmiddag. De KBO wil hiermee zoveel mogelijk mensen inspireren en motiveren om in beweging te blijven en deel te nemen aan deze activiteiten. Wanneer: 14 februari fietsen, 21 februari wandelen en dinsdag 28 februari fietsen. Het vertrek is om 14.00 uur vanaf het kerkplein aan de Hoefweg 53. Aanmelden is niet nodig.
Op woensdag 15 februari is het tijd voor de jaarvergadering, aansluitend is er klaverjassen. Aanvang 13.30 uur in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2.

CreaClub in De Leeuwerik

Bleiswijk - Elke woensdagmorgen is er van 9.30-11.30 uur gelegenheid gezellig te knutselen in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Men kan een eigen breiwerk, borduurwerk of knutselwerk meenemen en onder het genot van een kopje koffie en een praatje hieraan verder werken. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Opgeven is niet nodig. Informatie: Welzijn Lansingerland, op werkdagen tel. 010 - 522 55 45 of mail naar info@welzijnlansingerland.nl .

Bleiswijkse Jeu de Boulesclub

Bleiswijk - Sportief en gezellig een middag of avond buiten bezig zijn. Dat kan met een spelletje jeu de boules, ook in de winter. De Bleiswijkse vereniging heeft tien goed onderhouden banen, gesitueerd tussen bomen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto en fiets. Belangstellenden kunnen gratis meespelen. Voor de boules zorgt de vereniging. Openingstijden: (in de wintermaanden wanneer het weer het toelaat) woensdag en zaterdag van 13.00-16.00 uur. Adres: Götzenhainsingel 20 (naast de tennisvereniging).