Oud papier actie Bergschenhoek

Bergschenhoek - Op donderdag 9 februari wordt er oud papier opgehaald in Bergschenhoek. In een deel van Bergschenhoek wordt het papier overdag al opgehaald, een ander deel is ’s avonds aan de beurt. Raadpleeg uw Afvalwijzer voor de meest actuele informatie.

Sale Kledingbank Lansingerland

Bergschenhoek - Om de klanten van de kledingbank te kunnen blijven voorzien van kleding is geld nodig. Daarom organiseer de Kledingbank Lansingerland op 11 februari, tussen 9.00 en 13.00 uur, een Sale. Iedereen is welkom! Kom dus gerust langs wanneer u geïnteresseerd bent in een leuke outfit voor een klein bedrag. Er is genoeg winterkleding, denk aan jassen, broeken, truien, kleding, van een goede kwaliteit. Ook is er een collectie vintage kleding. Adres: Weg en Bos 110, Bergschenhoek, tel. 06 - 20240056.

Inzameling Stichting Uitdeelpunt Schiebroek

Bergschenhoek - Stichting Uitdeelpunt Schiebroek voorziet mensen in de regio van voedselpakketten en andere producten. Ook huishoudens in Lansingerland worden geholpen. De stichting helpt mensen die niet in aanmerking komen voor de Voedselbank maar wel behoefte hebben aan ondersteuning. Helpt u mee om producten voor deze mensen in te zamelen? Het gaat om lang houdbare levensmiddelen, verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen. Inleveren van producten kan op zaterdag 11 februari van 11.00 tot 12.00 uur op het plein bij de Hervormde Kerk in Bergschenhoek, Kerkstraat 1.

Bingomiddag in Ontmoet!

Bergschenhoek - Zaterdag 18 februari organiseert Welzijn Lansingerland een bingomiddag in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. Zaal open 13.30 uur, aanvang 14.00 uur.

Wandelen met de KBO

Bergschenhoek - KBO Bergschenhoek gaat zondag 12 februari weer wandelen met Tiny. De start is om 13.30 uur vanaf de Smitshoek 120 te Bergschenhoek (bij de St. Willibrordkerk). De wandeling duurt een uurtje en eindigt bij de vertreklocatie. Deze activiteit is voor iedereen die in een rustig tempo wil lopen. Aanmelden is niet nodig.