KBO Bleiswijk in de decembermaand

Bleiswijk - De KBO afdeling Bleiswijk maakt van de decembermaand altijd iets bijzonders voor haar leden en dus ook nu staan er weer erg leuke activiteiten op het programma om de soosmiddagen een sfeervolle invulling te geven.

Zo is er op woensdagmiddag 30 november een soosmiddag met een extra Sinterklaas-tintje. Alle bezoekers van deze klaverjas- en Rummikub-middag worden getrakteerd op iets lekkers bij de koffie/thee en op tafel ligt een aangename verrassing. Aanvang 13.30 uur.
De klaverjascompetitie begint al aardig op stoom te komen en opgemerkt mag wel worden dat de scores hoog zijn. Op 7 december is de volgende klaverjassoosmiddag maar voor 17 december is er weer een bijzondere middaginvulling met een optreden van het Leeuwerikkoor. Dit gemengd koor is al enige tijd een kerstrepertoire aan het instuderen en wil dit op deze middag ten gehore brengen. Met dit optreden komen de leden al aardig in de kerstsfeer om enkele dagen daarna, op 21 december, deel te nemen aan de KBO Kerstviering. Dit was de laatste twee jaren niet mogelijk en zal voor de KBO de eerste kerstviering zijn in De Leeuwerik. In een prachtige in kerstsfeer aangeklede zaal wordt om 10.00 uur begonnen met een eucharistieviering met als voorganger pastoor Bladowski. Aan deze viering geeft ook het St. Caecilia gemengd zangkoor o.l.v. Henk in ’t Veen medewerking. Aansluitend wordt er koffie gedronken met een heerlijke traktatie. Daarna worden de tafels in orde gemaakt voor een uitgebreide kerstlunch verzorgd door Paddock Allround catering. Tijdens deze lunch zal er een prachtig kerstverhaal worden voorgedragen door de auteur zelf. Hierna ontkomt men ook niet aan een erg mooie en leuke kennisquiz waarmee enkele leuke prijsjes verbonden zijn.
Tijdens de lunch brengen Maria en Ben Bergenhenegouwen prachtige kerstliederen ten gehore wat voor alle deelnemers de bijeenkomst bijzonder compleet maakt. Om 15.00 uur is deze kerstviering weer ten einde en ontvangen bezoekers nog een bijzondere kerstattentie die door een van de leden is vervaardigd.
Deelname aan deze kerstviering kost € 20,- p.p. (niet-leden betalen € 22,-).
Het is belangrijk dat men zich vooraf aanmeldt bij Joke Bergenhenegouwen, tel. 06-22637580 of bij Henk in ’t Veen, tel. 06-13741195. De eerstvolgende soosmiddag daarna is op woensdag 4 januari 2023, aanvang 13.30 uur.