Volledig bezette kerkzaal bij Tom Parker’s Young Messiah

Berkel en Rodenrijs - Zoals verwacht heeft The Choir Company zaterdag 12 november opnieuw gezorgd voor een geweldige muzikale avond. Met het uitvoeren van Tom Parker’s Young Messiah heeft ze weer bewezen, dat Nederland beschikt over heel veel zangtalent. Cultuur aan het Lint had ruim 400 kaarten verkocht.

Deze geweldige belangstelling duidt erop dat Lansingerland en cultuur inmiddels een ‘eenheid’ zijn geworden die alleen nog maar hechter kan worden.
Het Projectkoor geeft dit jaar negen concerten door het hele land en van één daarvan mocht Berkel en Rodenrijs genieten. Tom Parker schreef in zijn leven prachtige liederen en zorgde voor mooie arrangementen. The Choir Company studeert deze perfect in en mede daardoor trekt ze volle zalen. De liederen werden voor de pauze gespeeld en gezongen, want laten we niet vergeten: het koor wordt begeleid door een band die er mag zijn!
Uit het koor wordt regelmatig een aantal solisten geselecteerd en ook nu weer werden deze naar voren gebracht. Ze doen niet onder voor de professionals die we regelmatig op televisie kunnen zien en horen. Na de pauze bracht het koor en orkest The Young Messiah met zeer aangename nummers en waarbij de zang volledig tot zijn recht kwam. Mede ook door de goede akoestiek in Onze Lieve Vrouw Geboortekerk aan de Noordeindseweg, waar het concert plaatsvond. We zien The Choir Company ongetwijfeld nog wel een keer terug in Berkel en Rodenrijs.