Pannenkoekenmiddag voor blijft topper

Bergschenhoek - De Zonnebloem afdeling Bergschenhoek organiseerde op woensdag 26 oktober een pannenkoekenmiddag in het clubhuis van Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs (HBR). Vrijwilligsters Conny en Bep bakten die ochtend 150 pannenkoeken in de keuken van HBR.

Ongeveer 40 gasten en 10 vrijwilligers uit Bergschenhoek waren op de geur van de pannenkoeken afgekomen. Na het afgeven van de jassen kregen de gasten eerst koffie, thee of een frisdrank aangeboden, maar de meesten gingen toch voor de overheerlijke cappuccino. Peter heette de gasten in een korte speech van harte welkom.
Na het eten van de overheerlijke pannenkoeken met beleg werd er een heerlijk nagerecht geserveerd: een coupe ijs met slagroom, voorzien van een wafeltje en chocolade- of aardbeiensaus.
Aan het eind van het gezellige samenzijn bedankte Peter de gasten voor hun aanwezigheid en de vrijwilligers voor hun bijdrage aan deze middag. Deze pannenkoekenmiddag werd gesponsord door Jumbo Veltrop uit Bergschenhoek die de ingrediënten voor de pannenkoeken en het ijs heeft verzorgd.
Het volgende uitje van de Zonnebloem afdeling Bergschenhoek is de kerstlunch.
Wilt u zich ook graag aansluiten bij de afdeling Bergschenhoek of als vrijwilliger aan de slag gaan, stuur dan een bericht naar interim-secretaris Linda Klein: secretaris.delfland@live.nl.