Technohal: kwaliteit, aandacht en vakmanschap

Bergschenhoek – Technohal is een technische groothandel in sanitair, tegels, elektra, verwarming, installatie- en dakbedekkingsmaterialen en heeft alles in huis om de zakelijke klant volledig te ontzorgen. Het bedrijf is in 2010 opgericht en is dé regionale groothandel waar zakelijke klanten terecht kunnen voor hoogwaardige producten en advies tegen een goede prijs. De ‘slogan’ van het bedrijf is zogezegd: alles onder één dak voor het gemak van de klant.

Het team van Technohal bestaat uit jonge enthousiaste mensen waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staat. De baliemedewerkers zijn niet alleen verkopers, maar ook technisch onderlegd om de klant te voorzien van optimaal advies. Dit zorgt ervoor dat er vanaf het eerste moment zowel op esthetisch als technisch vlak oplossingsgericht nagedacht kan worden over wat de klant nodig heeft.
Wat Technohal onderscheidt ten opzichte van andere groothandels/showrooms is dat zij uitsluitend werken met producten van goede kwaliteit, technische kennis in huis hebben én beschikken over een grote trendy showroom van maar liefst 1100 vierkante meter waar volop inspiratie kan worden opgedaan en de nieuwste trends zichtbaar zijn. Technohal heeft een breed assortiment op het gebied van installatiematerialen, wand- en vloertegels én sanitair. Een kleine greep van de merken die zij in het assortiment hebben zijn: Geberit, Hotbath, LoooX, Instamat, Sanibell, Riho, et cetera. Ook heeft Technohal verschillende Quooker kranen in de showroom opgesteld staan en kun je ook voor de producten van Coba bij hen terecht. Naast de standaardmogelijkheden biedt Technohal ook de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Kortom: de klant kan volledig worden ontzorgd!
Technohal verkoopt voornamelijk aan professionals, maar ook consumenten kunnen bij Technohal terecht. De showroom is op afspraak te bezoeken door het maken van een afspraak via de website: www.technohal.nl/showroom. Zakelijke klanten die zich willen inschrijven kunnen gerust contact met hen opnemen om de mogelijkheden door te spreken. Persoonlijke aandacht, het geven van een goed technisch advies en het leveren van kwaliteit staan bij Technohal hoog in het vaandel.

De socials

Technohal is te volgen is op diverse social media kanalen. Hier komen de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van sanitair voorbij. Kijk hiervoor op Instagram/Facebook/LinkedIn: @technohal_bv .

Werken bij Technohal

Lijkt het u wat om te komen werken in een enthousiast team met verschillende doorgroeimogelijkheden? Neem dan gerust even een kijkje op de website onder het kopje vacatures: www.technohal.nl .

Technohal B.V. is gevestigd aan Weg en Land 23, 2661 DC Bergschenhoek.