Filmmiddag 55+

Bleiswijk - Welzijn Lansingerland organiseert op zondag 30 oktober de maandelijkse filmmiddag in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Deze keer zal de film 'The Terminal' worden vertoond. Viktor Navorski strandt op de JFK-luchthaven in New York en maakt er maandenlang zijn tijdelijke thuis van, waar hij de mensen bestudeert, vrienden maakt en verliefd wordt op stewardess Amelia. De film begint om 13.30 uur; zaal open om 13.00 uur. De toegang bedraagt € 2,-. Op vertoon van uw Lansingerland Actiefpashouders is de toegang gratis. Informatie: Welzijn Lansingerland, tel. 010 - 522 55 45 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur).

Peuterdans

Bleiswijk - De Peuterhoek start maandag 31 oktober met een nieuw dansthema: 'Appeltjes aan de bomen'. Tijdens de dans wordt een bewegingsverhaal gespeeld, dat de kinderen naar het bos gaan om appels te plukken en in herfstweer terecht komen. Dit alles op bijpassende muziek. Daarbij komen huppelen, springen, balanceren, dansen van een herfstdans en tikken op de maat van de muziek aan bod. Met de dans wordt de muzikale en motorische ontwikkeling gestimuleerd, maken de peuters kennis met maat en ritme en leren ze omgaan met leeftijdsgenootjes. Er zijn nog een aantal plekjes vrij, omdat er 4-jarigen naar de basisschool zijn gegaan. Wanneer: maandag van 13.30-13.45 uur. Informatie: www.depeuterhoek.nl of bel 010-5212073. Aanmelden voor een gratis proefles kan via peuterdans@depeuterhoek.nl.

Wandelen en fietsen met KBO

Bleiswijk - KBO Bleiswijk blijft ook in de herfst sportief bezig met haar wandel-/fietsmiddagen voor haar leden. Het vertrek is om 14.00 uur vanaf het kerkplein aan de Hoefweg. Aanmelden is niet nodig. Het schema is als volgt: 1 november wandelen en 8 november fietsen.

Klaverjasclub 't Schooltje

Bleiswijk - Klaverjasclub ‘t Schooltje organiseert elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.45 uur vrij klaverjassen in de kantine van Soccer Boys. ‘Nakaarten’ kan natuurlijk ook. Entree € 3,50 voor een verzorgde en gezellige avond. Iedereen is welkom! Info: Margaret de Gruijter, tel. 06-42332107.

CreaClub in De Leeuwerik

Bleiswijk - Elke woensdagmorgen is er van 9.30-11.30 uur knutselen in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Men neemt een eigen breiwerk, borduurwerk of knutselwerk mee. Onder het genot van een kopje koffie en een praatje kan hieraan verder worden gewerkt. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Opgeven is niet nodig. Informatie: Welzijn Lansingerland, tel. 010- 522 55 45 of mail naar: info@welzijnlansingerland.nl .

Soos KBO Bleiswijk

Bleiswijk – De eerstvolgende soosmiddag in De Leeuwerik is op 2 november, aanvang 13.30 uur. De activiteiten zijn klaverjassen en het spelen van Rummikub, maar het allerbelangrijkste is de ontmoeting met elkaar!