Leuke activiteit Jong Perspectief

Lansingerland/Zoetermeer - Maatjes- en mentorkoppels en vakantiemaatjes van Jong Perspectief verzamelden zich zaterdag 24 september in het gebouw van Gro-up Zoetermeer. Een team van Streetartsprojects stond klaar om de deelnemers mee te nemen in de wereld van graffiti spuiten.

Alles stond klaar met schildersezels en iedereen werd veilig ingepakt in beschermende kleding. Eerst werd er gewerkt aan een proefopzet en een rondje proefdraaien met het werken met spuitbussen. Dit bleek namelijk zo eenvoudig niet te zijn. Mooi om te zien dat iedereen keihard heeft gewerkt aan een eigen paneel met een persoonlijke touch van kleuren en ideeën van ontwerp. Met een big smile is een groepsfoto gemaakt van het resultaat.

Lansingerland

Jong Perspectief is al 17 jaar actief in Zoetermeer en inmiddels ook al jaren in Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp te vinden. Jongeren worden gekoppeld aan een maatje/mentor en samen ondernemen zij activiteiten en bouwen zo een persoonlijke band op met elkaar. Laagdrempelig worden jongeren op deze manier ondersteund in hun ontwikkeling en/of schoolcarrière.
Wie het leuk lijkt om zich in te zetten voor een jongere die net even dat steuntje in de rug nodig heeft, kan contact opnemen met Jong Perspectief. Er zijn jongeren genoeg die wachten op een maatje.
Kijk op www.jongperspectief.nl voor meer informatie.