Supersnel en betaalbaar glasvezel binnen handbereik

Lansingerland - Ondernemers en bewoners van geselecteerde bedrijventerreinen in Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek kunnen zich aanmelden bij een telecomaanbieder voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. Als er voor 12 december 2022 voldoende abonnementen zijn afgesloten wordt er glasvezel aangelegd op de geselecteerde bedrijventerreinen.

Ondernemers en bewoners die voor de sluitingsdatum een abonnement afsluiten betalen geen vastrechtvergoeding.
“DELTA Netwerk ziet dat connectiviteit via glasvezel de toekomst is, zowel voor consumenten als voor ondernemers. Daarom hebben we de ambitie om naast de consumenten ook iedere ondernemer, samen met de telecomaanbieders, aan te sluiten op ons gigasnelle en stabiele glasvezelnetwerk met een passend aanbod voor iedereen', licht Sjoerd Majoor, Project Manager van DELTA Netwerk, de actie toe.
DELTA Netwerk is met meer dan 1 miljoen aansluitingen een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Zij werken samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de bedrijventerreinen in het gebied binnenkort beschikken over supersnel en betaalbaar internet via glasvezel.
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Netwerk? Doe dan de postcodecheck op deltanetwerk.nl/zakelijk. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in Lansingerland