Bijeenkomst over hoe om te gaan met personeelstekort

Berkel en Rodenrijs - VNO-NCW Oostland organiseert op vrijdag 14 oktober van 15.00 tot 18.00 uur voor haar leden een bijeenkomst over de vraag hoe om te gaan met personeelstekort. De bijeenkomst vindt plaats bij Perflexxion, Morsestraat 4 te Berkel en Rodenrijs.

Hoe om te gaan met personeelstekorten? Een onderwerp dat alle werkgevers dagelijks bezighoudt. En een onderwerp dat de komende tien jaar hoog op de agenda blijft staan. De vergrijzing neemt toe, arbeidsproductiviteit staat in ons land al jaren nagenoeg stil en de nieuwe generaties kijken heel anders naar de balans tussen privé en werken.
Wat voor impact heeft dit op de strategie en doelen van uw bedrijf? Om door te blijven ontwikkelen is het noodzakelijk om een top werkgever te zijn. Maar hoe?
Op vrijdag 14 oktober zijn leden van VNO-NCW Oostland uitgenodigd bij het bedrijf Perflexxion en praten algemeen directeur Micha Oosthoek en commercieel manager Rawi Lalta u bij.

Perflexxion

Perflexxion is in 2003 ontstaan vanuit een personeelsvraagstuk bij een grote werkgever. Door een reorganisatie dreigden 70 scholieren en studenten hun bijbaan te verliezen. René Koppert en Micha Oosthoek ontdekten de kans die hierin schuilging. Met de oprichting van Perflexxion Uitzendbureau hadden zij één doel: zoveel mogelijk scholieren en studenten ander werk bieden bij tal van opdrachtgevers en hen op die manier verder helpen. Dit doel werd behaald. Inmiddels heeft Perflexxion 11 vestigingen. Vandaag de dag heeft Perflexxion als doel om werkend Nederland (nog) werkgelukkiger te maken.
Aanmelden kan via de link die de leden hebben ontvangen of via de website van de ondernemersvereniging: www.vno-ncwwest.nl .