Jodocus Jeugdfestival blij met cheque zwem4daagse

Bergschenhoek - In de week van 20 juni tot en met 25 juni was er weer een zwem4daagse, georganiseerd door zwemvereniging De Watervogels. De opbrengst ging naar het Jodocus Jeugdfestival dat vorige week een cheque van € 750 kreeg overhandigd.

Jong en oud heeft weer een mooie, sportieve prestatie neergezet en tegelijkertijd een bijdrage geleverd aan het goede doel; dit jaar het Jodocus Jeugdfestival dat ieder jaar in de één na laatste week van de zomervakantie plaats in Bergschenhoek wordt gehouden.
Op de laatste avond van de zwem4daagse, de vrijdagavond, hebben Emma en Yvonne van de Watervogels de cheque uitgereikt aan Silvia en Barbera van Jododus Jeugdfestival. Dit bedrag wordt waarschijnlijk gebruikt voor een speurtocht, goochelaar en een stormbaan om het festival nog leuker te maken.
Zv de Watervogels bedankt de volgende sponsors voor hun steun aan de zwem4daagse: Intertoys voor het sponsoren van de cadeaubonnen, Ruisvis voor de heerlijke kibbeling, Gildepoelier Leon van den Berg voor de smakelijke kippenvleugels, AH voor de komkommers en snoeptomaten en Verdi Import voor de bananen, appelen en mandarijnen. Ook een bedankje aan zwembad De Windas voor het ter beschikking stellen van het buitenbad.