De Renault Megane E-Tech electric nu in de showroom

Het design in de stijl van een SUV en de compacte carrosserie van een sedan

Delfgauw - Als u de showroom bij Renault-dealer Zeeuw & Zeeuw in Delfgauw binnenstapt, blinkt de nieuwe Megane E-Tech electric u al tegemoet. Tijd voor een proefrit, want dit allernieuwste model van Renault heeft een bijzondere uitstraling. Een aanwinst op het gebied van elektrisch rijden. De vormgeving van het nieuwe OpenR link dashboard zorgt voor veel ruimte voorin en passagiers achterin hebben een royale beenruimte.

Zeeuw & Zeeuw zit inmiddels alweer vijftien jaar in het prachtige pand aan de Exportweg 2 in Delfgauw. Vestigingsmanager Ed Mouton is daar nog steeds heel trots op en is nu nog enthousiaster geworden door de komst van de nieuwe Megane E-Tech electric die al vanaf € 37.590,-- leverbaar is.

100% elektrisch

“We hebben hem sinds 1 juli binnen, 100% elektrisch, innovatief en een moderne uitstraling en toch, voor een middenklasser als deze, betaalbaar”, zegt hij. “Zie het als een combinatie van de levendigheid van een compacte sedan en de prestaties van een sportwagen.”
Het autobedrijf heeft zojuist een paar introductiedagen achter de rug, waarbij bleek dat er al veel belangstelling voor het nieuwe model bestaat.
Met de ultradunne batterij van 60kWh en een 220pk motor rijdt u zorgeloos zo’n 470 kilometer. Er is 33 liter opbergruimte in het interieur en het nieuwe Harman Kardon-audiosysteem zorgt voor een ruimtelijke audiobeleving en is via OpenR link volledig met Google geïntegreerd.
Hoewel de levertijden iets langer zijn dan voorheen, probeert Zeeuw & Zeeuw zo snel mogelijk te leveren.
“We hebben enkele modellen in de showroom staan, al heb je niet, zoals voorheen wel het geval was, een keuze uit vele kleuren. De wat langere levertijd heeft allemaal te maken met onder meer de problematische aanlevering van chips en grondstoffen voor de autoindustrie.”
Naast personenauto’s levert Zeeuw & Zeeuw ook de bedrijfswagens van Renault en is ze tevens dealer van het automerk Dacia. Met 40 ‘man’ personeel en een grote up-to-date werkplaats voor reparatie en onderhoud van uw auto, biedt het autobedrijf 100% service aan de inmiddels grote klantenkring die sinds de start in 1979 met de toenmalige vestiging in Delft is opgebouwd. Een klantenkring die zich uitstrekt over de hele regio en waarmee inmiddels een langdurige relatie op basis van wederzijds vertrouwen is opgebouwd.
En wat de nieuwste Megane E-Tech electric betreft; u bent van harte welkom in de showroom om een proefrit te maken. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 015 – 256 44 00.
Kijk voor meer informatie op www.zeeuwenzeeuw.nl .