Sociëteit EchThuis

Bergschenhoek - EchThuis organiseert iedere donderdag een klaverjasmiddag met leuke prijzen. Er zijn zeven tafeltjes beschikbaar. Inloop vanaf 13.00 uur. Vol is vol. Sociëteit EchThuis is gehuisvest in Sportcentrum Berghonk, Burg. van Oostenweg 4.

Oud papier actie Bergschenhoek

Bergschenhoek - Op donderdag 14 juli wordt er oud papier opgehaald in Bergschenhoek. In een deel van Bergschenhoek wordt het papier overdag al opgehaald, een ander deel is ’s avonds aan de beurt. Raadpleeg uw Afvalwijzer voor de meest actuele informatie.

Handwerkclub in Ontmoet!

Bergschenhoek - Elke dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur is er in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a, een handwerkclub waar men kan breien, haken en borduren. U kunt een eigen handwerkproject meenemen en daarmee onder het genot van een kopje koffie/thee en een praatje aan de slag gaan. Ook mensen die nog geen handwerk hebben kunnen gezellig langs komen om ideeën op te doen of om te leren met de naald om te gaan. Meedoen is gratis. Opgeven is niet nodig. Informatie: kijk op www.welzijnlansingerland.nl, tel. 010 - 5225545 of mail naar info@swsl.nl.

Soosmiddag KBO Bergschenhoek

Bergschenhoek - Dinsdag 19 juli organiseert de Katholieke Bond van Ouderen (KBO) Bergschenhoek een soosmiddag voor haar leden. Dit keer is het een bijzondere soos, want de middag wordt begonnen met de Algemene Leden Vergadering. Informatie hierover stond ook in de nieuwsbrief voor de maanden juli/augustus. Het bestuur legt verantwoording af over het verenigingsjaar 2021, bespreekt de plannen voor dit jaar en kijkt vooruit naar 2023. Na de ALV gaat de middag over in een feestelijke soosmiddag, waarbij de aanwezigen onder het genot van een kopje koffie/thee en een drankje en een hapje kunnen bijpraten en/of kunnen meedoen aan een leuke activiteit. Leden van KBO Bergschenhoek zijn van harte welkom. Uiteraard kan men een introducé meenemen. De parochiezaal van de St. Willibrordkerk, Smitshoek 120, is vanaf 13.30 uur open en de ALV met aansluitend soos begint om 14.00 uur.