Schuurverkoop

Bleiswijk - Op zaterdag 18 juni is er weer een schuurverkoop aan de Overbuurtseweg 4. Van 09.00-12.00 uur is er mogelijkheid om kleding, curiosa, brocante, serviesgoed, bloempoten, vazen, lampen, hobby-artikelen, mooie boeken, cd’s, dvd’s, speelgoed, elektronica, tuinmeubelen en nog véél meer op de kop te tikken. Een heerlijke kop koffie met lekkers staat voor u klaar dus kom gezellig snuffelen tussen alle spullen! De opbrengst is voor het onderhoud van Dorpskerk Bleiswijk. Van harte welkom!

Wandelen/fietsen met KBO

Bleiswijk – Elke dinsdagmiddag organiseert de KBO Bleiswijk een mooie en vooral een sportieve wandel- en fietstocht met haar leden en andere belangstellenden. Het schema is als volgt: 21 juni fietsen, 28 juni wandelen, 5 juli fietsen. Vertrek is om 14.00 uur vanaf het kerkplein aan de Hoefweg.

Inloopspreekuur SeniorWeb

Bleiswijk - Elke donderdagmiddag staan vrijwilligers van SeniorWeb paraat in de Leeuwerik (ruimte de Mus) om bezoekers te helpen bij hun PC, laptop, tablet of smartphone vragen of problemen. In de maanden juni, juli en augustus is het inloopspreekuur echter alleen op afspraak geopend in verband met beperkte bezetting. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Het inloopspreekuur is dus niet voorbehouden aan alleen leden van SeniorWeb. Stuur voor het maken van een afspraak een e-mail aan: senwebbleiswijk@gmail.com en vermeld waar uw vraag over gaat (Windows, iOS, Android, PC, Tablet, smartphone) en geef het telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent. U ontvangt dan een afspraakbevestiging retour.

Klaverjassen in De Leeuwerik

Bleiswijk – Welzijn Lansingerland organiseert op 18 juni een klaverjasmiddag in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Aanvang 13.30 uur. Elke 3e zaterdag van de maand kan men terecht om samen een kaartje te leggen, een hapje en een drankje te nuttigen en leuke prijsjes te winnen. Toegang € 5,-. Aanmelden en informatie via: Nel Koot, tel. 010-5216892. Voor meer informatie kijk op www.welzijnlansingerland.nl.

KBO Bleiswijk op tuinbezoek

Bleiswijk - Al meerdere jaren organiseert de KBO Bleiswijk voor en met haar leden een tuinbezoek.
Heel veel bewoners besteden veel aandacht aan de tuin rondom hun woonhuis en maken er een prachtig eigen domein van en voor passanten wekt dat natuurlijk een gevoel van belangstelling op. Vandaar dit leuke initiatief van de KBO om op 24 juni een tuin te bezoeken die voor tuinliefhebbers best de moeite waard is. Welke tuin dit is maakt men pas bekend op het moment van gezamenlijk vertrek. Er wordt verzameld op het kerkplein aan de Hoefweg en het vertrek is exact om 14.00 uur. Dit kan per fiets maar ook met de auto. Dit belooft weer een mooie en interessante middag te worden.

Buitenconcerten Crescendo

Bleiswijk – Op de woensdagavonden 22 en 29 juni worden buitenconcerten georganiseerd in de wijken van Bleiswijk. De concerten duren beide avonden van 19.30 tot 20.15 uur. 22 juni vindt het concert plaats bij het Hofwijckplantsoen en 29 juni op het grasveld achter de Beukenlaan ter hoogte van huisnummers 68 t/m 106. Er zullen verschillende nummers van het voorjaarsconcert worden gespeeld zoals de James Bond Theme en Imagine. Ook de slagwerkgroep zal hun muzikale steentje bijdragen aan beide concerten. Indien door tegenvallend weer de concerten buiten niet door kunnen gaan bent u zowel de 22e als de 29e welkom in ’t WEB om de concerten alsnog bij te kunnen wonen. De toegang zal dan uiteraard gratis zijn.

Dagtocht senioren

Bleiswijk - De ouderen inwoners van Bleiswijk gaan een dagje uit op donderdag 7 juli, met een mooie vaartocht door de Biesbosch. Deelnemers voor dit uitje verzamelen zich om 12.30 uur in ontmoetingscentrum de Leeuwerik waarna de touringcar vertrekt voor een mooie tourrit door het Brabantse land. Om 15.00 uur is het in Drimmelen inschepen voor deze vaartocht en daarna gaat de reis naar Terheijde voor een afsluitend diner. De kosten van deze tocht bedraagt 60,00 euro p.p.. Deelnemers kunnen zich laten inschrijven voor deze reis op woensdagmiddag 15 juni tussen 15.00-16.30 uur ook in de Leeuwerik. Voor meer informatie; Marja Luiten tel.nr. 06-22174799 of Tonnie Oosterlaan, tel.nr. 06-46341973.