Vertrouwd, vakkundig en dichtbij

Bergschenhoek - Ford dealer Van Dijk / Schouten en Autobedrijf Leo van der Wel slaan de handen ineen. Beiden zijn bekende en vertrouwde namen in Lansingerland en omgeving. Per 1 juli 2022 verhuizen de activiteiten van Ford Van Dijk/Schouten naar de Bergweg-Zuid 92A. Beide bedrijven gaan onder één dak verder en Van Dijk/Schouten zal onderdeel worden van Autobedrijf Leo van der Wel.

Een dak met daaronder verschillende specialisaties, waar nu ook Ford aan wordt toegevoegd. Van Dijk/Schouten zal als naam en Ford dealer blijven bestaan, zoals de klanten nu gewend zijn, alleen verhuisd naar een nieuw adres.

Uitbreiden expertise

Maurice van der Wel van Autobedrijf Leo van der Wel: "Wij zijn enthousiast en willen onze expertise uitbreiden. Met het merk Ford erbij, staan we breder in de markt. De automotive branche verandert momenteel erg snel, ook de klant begint dat nu te merken. Sommige bedrijven worden echt heel groot en ondanks de goede bedoelingen maakt dat niet altijd de 'bereikbaarheid' beter. Wat volgens Jan en mij niet verandert, is de behoefte van de consument aan 'korte lijntjes' en het gemak van een serviceadres in de buurt. 's Ochtends even de auto wegbrengen en later weer ophalen moet makkelijk en snel zijn. Weten met wie je te maken hebt, goede bereikbaarheid en gemak, dat is het onderscheid wat je kan maken in deze veranderende branche. We hebben er zin in en gaat er wat moois van maken! Alles onder één dak, vakkundig, vertrouwd en dichtbij!"
"We spelen in op de veranderingen in de branche," voegt Jan Rodenburg van Van Dijk/Schouten hieraan toe. "We onderscheiden ons van de grote dealers. Bij ons voelt de klant zich nog echt klant en geen nummer."