Slapen kun je leren bij Studio Slaap

Berkel en Rodenrijs – Voor baby’s en jonge kinderen is slapen belangrijk voor hun fysieke – en mentale ontwikkeling. Soms hebben ouders van baby’s of peuters hulp of tips nodig omdat hun kleintje slaapproblemen heeft. Studio Slaap kan daarbij helpen, zo begonnen we vorige week het interview met Charlie van den Heerik. Omdat haar foto door een technisch mankement niet helder werd afgedrukt, deze week een herkansing.

Kinderslaapcoach en onrustdeskundige Charlie van den Heerik ondervond zelf altijd problemen met slapen en wilde niet dat haar kindje hetzelfde zou ervaren. Daarom ging ze op zoek naar een manier die haar daarbij zou helpen.
Ze stuitte bij haar onderzoek op het boek ‘Baby in een droomritme’ van Stephanie Molenaar. Vanuit de Droomritme methode worden ouders ondersteund bij het helpen slapen van hun kindje. Hierbij wordt uitgegaan van het natuurlijke ritme van het kind. Daarnaast wordt ook gekeken naar de oorzaak van het probleem.
Deze methode sprak Charlie zozeer aan dat zij de opleiding Droomritmecoach bij Stephanie Molenaar volgde, een intensieve en gedegen opleiding. Met haar kennis en inmiddels opgedane ervaring is ze van start gegaan met Studio Slaap.
Kijk voor het gehele artikel op www.herautonline.nl (onder advertorials) of op de website www.studioslaap.nl. Mailen naar Charlie kan ook: info@studioslaap.nl. Ook zorgverleners die graag met Studio Slaap in contact willen komen zijn uitgenodigd te reageren.