Klaverjasclub Pius X

Berkel en Rodenrijs – De deuren van de Pius X kerk in het Rodenrijs zijn weer open om te klaverjassen en lootjes te kopen. Het klaverjasteam hoopt weer veel kaarters te ontvangen. Vrijdag 3 juni is iedereen van harte welkom in een zaal van de Pius X kerk aan de Anjerdreef. Aanvang 20.00 uur.

Zondagmiddaguurtje De Naeld

Berkel en Rodenrijs - Voor de ouderen organiseert activiteitenclub De Naeld het zondagmiddaguurtje op 12 en 26 juni van 14.30 uur tot 17.00 uur. Er zijn diverse spelletjes te doen, kaarten, sjoelen, Rummicub en de praat tafel. Waar: de Naeldhorst, Van Naeldwijcklaan 127.

Rommelmarkt Huize Sint Petrus

Berkel en Rodenrijs - Kom kijken op zaterdag 4 juni van 10.00 tot 14.00 uur op de jaarlijkse markt in Laurens Huize St. Petrus aan de Noordeindseweg 94. Naast allerlei tweedehands spullen zijn er ook de overheerlijke Petrus Poffertjes en bloemen enz. te koop. Als u iets koopt, ondersteunt u daarmee het goede doel. De opbrengst van de markt gaat dit jaar naar nieuw spelmateriaal voor de bewoners.

Zin in Koffie in de Wijnstok?

Berkel en Rodenrijs - Even wat anders? Alleen of samen? Vanaf 8 juni ben je elke 14 dagen (dus in de oneven weken) op woensdag van 10.00 – 12.00 uur welkom in de Wijnstokgemeente, voor een ‘bakkie’ of een praatje. Koffie, thee en fris staan klaar. Wijnstokgemeente, Rodenrijseweg 295. Voor meer info bel gerust: 06-36535968.

Lunch en Meer afgeblazen

Berkel en Rodenrijs - Vrijdag 3 juni kan de Lunch en Meer helaas niet doorgaan, vanwege een begrafenis in de Bron. Op vrijdag 1 juli hoopt team Kruispunt weer een maaltijd te organiseren.

Bijeenkomst PCOB

Berkel en Rodenrijs - De Protestants Christelijke Ouderen Bond komt op donderdag 9 juni om 14.30 uur bijeen in zalencentrum “Rehoboth”, Wilhelminastraat 2. Op deze bijeenkomst zal Anja Matser een presentatie houden over het verhaal van de orgelzolders in de Breepleinkerk te Rotterdam-Zuid, waar onderduikers verbleven. Het zal ongetwijfeld een boeiende en emotionele presentatie worden. Kom naar de bijeenkomst om dit ware verhaal aan te horen! U bent allen van harte welkom. Ook de leden uit Bergschenhoek, gasten en belangstellenden zijn welkom.
Inlichtingen bij Arijanna Vos, tel. 010-5113500 en Corrie Kersting, tel. 010-5115568.