Melanchthon Business School loopt Mini Roparun

Bleiswijk - Na twee jaar te hebben moeten wachten op een tweede editie zal op donderdag 19 mei dan eindelijk weer een Mini Roparun worden gelopen door leerlingen van Melanchthon Business School. De opbrengst gaat uiteraard naar de Roparun.

Mario de Koning benaderde in 2019 de school in Bleiswijk met het idee een Mini Roparun te organiseren. Mario was (en is dat nog steeds) loper van Roparun Team 40 Daniel den Hoed. Zijn zoon Milan zat op de Business School en het leek hem wel een leuk plan om de leerlingen van de school bij de Roparun te betrekken. De school voelde daar wel wat voor en het evenement bracht uiteindelijk bijna drieduizend euro op.
Op 19 mei start de tweede Mini Roparun op de Cooperbaan in Bleiswijk. In estafettevorm zullen de leerlingen een uur lang zoveel mogelijk rondjes voor het goede doel lopen. Er wordt in teams van 4, 5 of 6 leerlingen meegedaan. Elke leerling probeert zoveel mogelijk sponsors bijeen te krijgen. Het evenement duurt van 11.00 tot 13.00 uur.
Wie de leerlingen wil aanmoedigen of misschien ook wil sponsoren kan kijken op de website www.roparunteam40.nl of op www.facebook.com/RoparunTeam40.