Aanvragen budget voor NLdoet klus 2022

Lansingerland - Stichtingen, verenigingen en zorginstellingen, opgelet! Dit is de kans om jullie organisatie te promoten en nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 11 en 12 maart 2022. Ook in Lansingerland is NLdoet jaarlijks een groot vrijwilligersfeest.

Van 8 november 2021 tot 31 januari 2022 is het mogelijk een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds in te dienen voor een NLdoet 2022 activiteit. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,-. Voor het budget geldt: op = op. Het Oranje Fonds maakt toegekende bijdragen twee à drie weken voor NLdoet naar de organisaties over.
De campagne om vrijwilligers te werven start half januari. Hierin wordt in Lansingerland samengewerkt aan een lokale PR campagne. Plan je een grote NLdoet dag? Meld de verschillende deelactiviteiten aan. Deze kunnen verschillende mensen aanspreken, zo vergroot je de kans op meer vrijwilligers.
Heb je hulp nodig een leuke activiteit te verzinnen, wil je meer publiciteit voor de activiteit of wil je weten hoe je meer vrijwilligers krijgt? Lokaal kan je hiervoor terecht bij het VIP Lansingerland. Zij helpen je verder. Het VIP helpt ook bij het werven van vrijwilligers en helpt groepen vrijwilligers die een klus willen doen een leuke plek te vinden.
Het Vrijwilligers Informatie Punt - VIP Lansingerland is het centrale punt voor vrijwilligerswerk in Lansingerland. Voor NLdoet zijn zij de lokale intermediair. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of telefonisch 010 - 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk vindt u op www.viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.