Middag-klaverjassen CVV Berkel

Berkel en Rodenrijs – In verband met de coronaregels vindt het klaverjassen bij CVV Berkel voorlopig 's middags plaats. Kaarters zijn welkom in het clubgebouw van CVV Berkel op sportpark Het Hoge Land. Aanvang 13.30 uur, zaal open 13.00 uur. Er wordt een seizoen lang gekaart om de A.D. Struyk trofee.

Mededeling Klaverjasclub Pius X

Berkel en Rodenrijs – De kaartavond van klaverjasclub Pius X op vrijdag 3 december gaat niet door. Dat geldt ook voor de Kerstdrive op 17 december. Vrijdag 7 januari staat het Koppelklaverjassen op de agenda. Of deze avond kan doorgaan, is op dit moment nog niet bekend. Hierover volgt op een later moment bericht.

Geen klaverjassen KBO

Berkel en Rodenrijs - De KBO afdeling Berkel en Rodenrijs deelt mee dat het klaverjassen op vrijdag 10 december in Parochiehuis Willem Huygensz niet doorgaat.

Kringloopwinkel De Paardestal

Berkel en Rodenrijs - In De Paardestal, ‪Noordeindseweg 102a onder de r.k. kerk, worden gekregen goederen verkocht. De opbrengst komt ten goede aan diverse goede doelen in binnen- en buitenland. Tijdens de openingstijden kan men ook goederen brengen. Geopend op dinsdag van 13.30 tot ‪16.30 uur en op zaterdag van ‪10.00 tot 15.00 uur. Huisregels: verplicht gebruik van een winkelmandje en er geldt een vaste looproute. Betaling uitsluitend via PIN. Goederen kunnen worden ingeleverd bij de vrijwilligers in de opslagcontainer links naast de ingang van de Paardestal.

Kerstworkshops Atelier de Hichte

Berkel en Rodenrijs - Door de coronamaatregelingen gaan de avondworkshops niet door, wel zijn er nu overdag extra workshops gepland. Vrijdag 10, zaterdag 11, zondag 12 december en maandagmiddag om 13.30 uur. Donderdag 16 december en vrijdag 17 december vanaf 10.00 uur en zaterdag 18 december vanaf 13.30 uur. Aanmelden via jellie@hichte.nl of tel. 06 - 13191792.