Nationaal koor Gospel Unlimited in gezamenlijke Opendeurdienst

Bleiswijk - Na een laatste opendeurdienst in maart 2019 wordt in Bleiswijk, met wat beperkingen, weer een opendeurdienst georganiseerd. In de Dorpskerk zal op zondagavond 28 november een gezamenlijke opendeurdienst plaatsvinden. Het Nationaal koor Gospel Unlimited zal medewerking verlenen en een diversiteit van liederen ten gehore brengen, zoals 'Don’t worry about the wave', 'Hallelujah', 'Free' en 'I have decided'.

Het koor uit Hardinxveld-Giessendam, onder leiding van pianist/dirigent Marcel van der Poel, bestaat uit achttien mannen/vrouwen die uit diverse plaatsen in het westen van ons land afkomstig zijn. De drijfveer van het koor is door middel van gospelsongs het Evangelie uit te dragen. Ze verzorgen optredens in kerken en dorpshuizen, bij korenfestivals, in theaters en evenementenhallen, in tehuizen en tijdens conferenties, en nu dus ook in Bleiswijk. Het koor zal tijdens de dienst ook de ingetogen samenzang begeleiden.

Akoestiek

In verband met de coronabeperkingen zal het koor in de koorruimte opgesteld zijn en daardoor alleen te horen en niet visueel zichtbaar zijn. Gelukkig beschikt de kerk over een geweldige akoestiek zodat de zang niet verloren gaat.
Dominee Wim de Bruin uit Bleiswijk leidt dit samenzijn, waarbij hij zal spreken over het thema ‘Geef nooit op’.

Aanmelden en mondkapje

De Dorpskerk, Dorpsstraat 1 te Bleiswijk gaat open om 18.30 uur, de dienst begint om 19.00 uur (einde rond 20.15 uur).
Vanwege corona gelden in de kerkdienst weer aangescherpte overheidsmaatregelen.
Zo is het verplicht bij aankomst een mondkapje te dragen tot men op zijn/haar plaats in de kerk zit. Dan mag het kapje af. Bij het verlaten van de kerk geldt dezelfde regel, vanaf de zitplaats tot de uitgang weer even het mondkapje op. De anderhalve meterregel (tussen mensen van verschillende huishoudens) zal weer strikt moeten worden gehanteerd. Daarom is het weer noodzakelijk om zich vooraf aan te melden voor het bezoeken van de kerkdienst.
De gezamenlijke commissie verwacht dat het aantal toegestane plaatsen snel vol zal zijn. Meld je dus vandaag nog aan via: reservering@dorpskerkbleiswijk.nl . Of kijk live of later mee via http://www.dorpskerkbleiswijk.nl of via www.kerkdienstgemist.nl.
De plaatsen worden zo eerlijk mogelijk verdeeld. In de loop van zaterdag 27 november krijgt men hierover bericht.