Hoeckse Vis en Zeebanket opent speciaalzaak en restaurant

Bergschenhoek - Ondernemers Gert Jan van Huuksloot en Patrick Starrenburg openen op 18 november Hoeckse Vis en Zeebanket visspecialiteiten en restaurant aan de Vlashoeck 8.

Het is op 16 november 16 jaar geleden dat Patrick en zijn vrouw Carla aan de Dorpsstraat 24b hun eerste viszaak openden. In die mooie jaren hebben zij een vaste klantenkring opgebouwd. Een van deze klanten was Gert Jan. Verse oesters en Picpoul de Pinet (de huiswijn van Hoeckse Vis en Zeebanket) was wat hen bij elkaar bracht. De gezamenlijke passie voor lekker eten en drinken heeft ervoor gezorgd dat de lang gekoesterde wens van beide heren verwezenlijkt wordt.
Burgemeester Pieter van de Stadt zal donderdag de ruim opgezette visspeciaalzaak openen. Het enthousiaste team van Hoeckse Vis en Zeebanket staat vanaf dat moment voor u klaar om u weer te verwennen met de lekkerste visspecialiteiten.
U kunt een keuze maken uit het nog ruimere assortiment en ervoor kiezen om zelf thuis te kokkerellen, het direct te laten bereiden en op te eten in het restaurant of kant en klaar te laten bezorgen.
Bestellen kan via: hoecksevis.nl . Reserveren voor het restaurant via: restaurant@hoecksevis.nl of bel 010 - 5222434.