Berkel en Rodenrijs - Het eerste mannenelftal van HBR speelde uit tegen Zwart-Wit in Breda. Dit team was andere jaren een sterkhouder bovenin, maar tot nu toe leken de rollen omgedraaid. Berkel kwam al na enkele minuten op een 0-1 voorsprong na een doelpunt van Oscar van den Hul. Weer was er die sterke start en nu kon HBR de voorsprong ook vasthouden en enkele kansen creëren. Zwart-Wit was effectief en scoorde uit een van de eerste grote kansen de gelijkmaker. Na de grote rust scoorde Teun Mooldijk uit een strafcorner door de bal links laag te pushen. Maar dit keer hield deze voorsprong niet lang stand en scoorde de ploeg uit Breda uit een strafcorner de 2-2. Dit leek ook de einduitslag te worden, tot Zwart-Wit in de slotfase aan het langste eind trok. Berkel had de bal en veldoverwicht, maar toch kon de tegenstander uit een van de weinige kansen die zij kregen, de 2-3 vanaf de achterlijn maken. Een domper, want met één punt uit drie wedstrijden komt er geen vervolg aan de goede seizoenstart.