Bijeenkomst over levenseinde en dementie in Open Hof

Bleiswijk - De maand oktober staat in het teken van dementie met als thema 'Dementievriendelijk Lansingerland'. Er wordt een expositie gehouden en er zijn lezingen in Open Hof, Dorpsstraat 50 te Bleiswijk. De organisatie ligt in handen van Alzheimer DWO.

Tot en met 30 oktober is de expositie 'Gezichten van Dementie' te bezoeken. Deze indrukwekkende expositie van aquarellen van Herman van Hoogdalem en videoportretten van Gijs Wandels is dagelijks, behalve op zondagen, geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. De expositie is mogelijk door samenwerking tussen Alzheimer DWO (Delft, Westland, Oostland), Open Hof en het Dementienetwerk Lansingerland.

'Mag ik Gaan?'

Dinsdag 26 oktober staat een bijeenkomst met als thema 'Mag ik Gaan?' over levenseinde en dementie op het programma. Aanvang 19.30 uur, de toegang is gratis. Aanmelden via e-mail: magikgaan@alzheimerdwo.nl .
Aan het woord komt Marinus van de Berg over het onderwerp 'Alzheimer raakt ons allemaal'.
Gijs Wanders gaat in gesprek met ervaringsdeskundige Rita Gielisse, kunstschilder Herman van Hoogdalem en met Lenneke Edelman, specialist ouderengeneeskunde.
De zaal gaat om 19.00 uur open. Er is tevens gelegenheid tot een bezoek aan de expositie 'Gezichten van Dementie'.
Uiteraard worden de geldende coronaregels in acht genomen.