Hans Janssen tweewielers

Sinds 2005 is Hans Janssen tweewielers gevestigd in Benthuizen. In 2014 werd een winkel in Bleiswijk geopend. De Profile fietsspecialist is onlangs verhuisd naar een groter pand aan de Hazenweg 2. Door de verschillende locaties en het grote assortiment van topmerken heeft de winkel een echte regiofunctie.

Het ruime pand aan de Hazenweg beschikt over een grote werkplaats en ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. U kunt er terecht voor een groot assortiment aan fietsen en scooters, in verschillende uitvoeringen en prijsklassen, zowel nieuw als tweedehands. En ook voor een goede kinderfiets bent u bij Hans Janssen aan het goede adres.
Naast fietsen en scooters zijn in de winkel ook fietsaccessoires, zoals tassen, manden, kinderzitjes, fietselektronica en fietskleding verkrijgbaar. Ze helpen u graag bij het kiezen van de juiste fiets of scooter. U bent verzekerd van het beste advies en service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij Hans Janssen terecht. Ze beschikken over een gratis haal- en brengservice en zo nodig een leenfiets.
In de openingsweek van dinsdag 12 oktober tot en met zaterdag 16 oktober zijn er diverse aanbiedingen, kom langs in het nieuwe pand aan de Hazenweg, u bent van harte welkom!