ACR kelderverkoop

Berkel en Rodenrijs - Het Actie Comité Rehoboth, Wilhelminastraat 2, is iedere donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur geopend voor de verkoop en het brengen van kleine spullen. Daarnaast is de kringloopwinkel ook iedere zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur geopend voor verkoop en het brengen van kleine spullen. Als je deze spullen niet zelf kunt brengen, kun je een telefonische afspraak maken om het op donderdagavond op te laten halen. (010-8423331 of 06-39455987).

Kaartclub de 4 Azen

Berkel en Rodenrijs – Elke woensdagmiddag organiseert kaartclub de 4 Azen onder leiding van Hans Rens een klaverjasmiddag in de Naeldhorst, Van Naeldwijcklaan. Inloop 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Inleg: € 2,50.

Klaverjassen Activiteitenclub ‘De Naeld’

Berkel en Rodenrijs – Elke dinsdag kan er in De Naeldhorst geklaverjast worden. De zaal gaat om 13.00 uur open, aanvang 13.30 uur. Inlichtingen: Henny de Vos-Klootwijk, tel. 06-28367200.

Klaverjassen KBO

Berkel en Rodenrijs - Vrijdag 24 september is er weer klaverjassen in Parochiehuis Willem Huygensz., aanvang 13.30 uur. Inleg € 3,-.

Klaverjasclub Pius X

Berkel en Rodenrijs – Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 september houdt klaverjasclub Pius X weer een klaverjasweekend in een zaal van r.k. kerk Pius X aan de Anjerdreef. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Ophalen oud papier

Berkel en Rodenrijs - Elke 3e en 4e donderdagavond van de maand wordt er oud papier opgehaald in de wijken van Berkel en Rodenrijs. Raadpleeg uw AfvalWijzer voor de juiste ophaaldag voor uw wijk. Het oude papier dient uiterlijk 18.45 uur op de containerplaatsen te worden neergezet. De opbrengst gaat naar de Prins Johan Frisoschool en een aantal verenigingen die ook meedoen met het ophalen van het papier.

Repetities Mannenkoor HCM

Berkel en Rodenrijs – Het Hollands Christelijk Mannenkoor is weer met zingen begonnen. Tot nu toe werd kerkgebouw De Ark hiervoor gebruikt. Echter de grootte van het koor en de 1,5 meter afstand die aangehouden moet worden maakt De Ark voor nu even minder geschikt. Daarom wordt voorlopig iedere maandagavond onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven gerepeteerd in kerkgebouw De Bron, Rodenrijseweg 97. De repetitietijd is van 19.30 tot 21.00 uur zonder pauze. Ook nieuwe leden zijn van harte welkom, graag wel van te voren aanmelden via hcm.secr@gmail.com.

Groei & Bloei plantenruilbeurs

Berkel en Rodenrijs - Op zaterdag 2 oktober houdt Groei & Bloei een plantenruilbeurs waar planten, stekken, zaad enz. kan worden geruild met andere plantenliefhebbers. Indien bekend, graag de naam van de planten vermelden zodat de nieuwe eigenaar informatie kan opzoeken. De ruilbeurs wordt gehouden in de kas van Ruud Hogervorst, A.H. Verweijweg 26 en duurt van 13.30 - 15.00 uur. In de kas is voldoende ruimte om de 1,5 meter regel aan te houden en er kan goed geventileerd worden. Iedereen is welkom. Toegang gratis.

Biljartclub Huize St. Petrus

Berkel en Rodenrijs - De biljartclub is een heel klein clubje en ze willen graag wat groter worden. Je hoeft beslist geen ervaring met biljarten te hebben, zelfs nooit een bal te hebben geraakt. Het is de gezelligheid die de boventoon voert en verder is niks belangrijk. Er zijn volop keu's aanwezig, je hoeft ze alleen maar vast te houden en een stootje te maken. De biljartzaal met twee super verzorgde biljarts is in een aparte ruimte achter Huize St. Petrus. Kom gewoon eens kijken op dinsdag- of vrijdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. Ook bewoners van 'buiten' zijn welkom. Voor verdere informatie: Aad Hulst 010-5113499.

Open maaltijd in De Bron

Berkel en Rodenrijs - Vrijdagavond 24 september bent u/je weer welkom voor de volgende Open maaltijd. Je bent van harte welkom voor een warme maaltijd, ook vegetarisch, en koffie of thee na. Mee-eten is gratis. Je kan je aanmelden via een email aan openmaaltijd@gkvdebron.nl of door te bellen/appen met 06 2348 0731. De maaltijd begint om 18.00 uur in kerkgebouw De Bron, Rodenrijseweg 97. Een coronapas is niet nodig, de ruimte wordt geventileerd.