Wegwerkzaamheden en afsluitingen

In de gemeente Lansingerland vinden diverse wegwerkzaamheden plaats of zijn er wegen vanwege evenementen afgesloten. Kijk voor de meest actuele situatie op de website van de gemeente Lansingerland. In verband met het coronavirus kunnen werkzaamheden worden stilgelegd.

Berkel en Rodenrijs

- Fietspad Zwarteweg (Zwarte Paadje): tot en met 5 augustus 2022 (!) dicht in beide richtingen i.v.m. met de aanleg van viaduct Rijksweg A16.

- Fietspad langs het Berkels Dijkje nog niet geopend, omleiding via Huijgenslaan en Pr. Bernardlaan. Het Berkels Dijkje is wel voor autoverkeer toegankelijk.

- Landscheiding, tot en met 15 oktober 2021, weg dicht in beide richtingen i.v.m. aanleg viaduct nieuwe Rijksweg A16. Omleiding ingesteld.

- Valkenhof, tot en met 15 oktober, herinrichting, onderhoud weg, weg dicht in beide richtingen.
- Valkenhof, tot en met 1 oktober, herinrichting, onderhoud weg. Hulpdiensten kunnen gebruik maken van de blauwe route. Omleiding ingesteld.

- Oudelandselaan, tot en met 24 september, wegmarkering, afhankelijk waar er op dat moment gewerkt wordt, wordt het verkeer tijdelijk over de andere rijbaan geleid met behulp van verkeersregelaars.

- Rozenoord, tot en met 1 oktober, rioleringswerkzaamheden, weg dicht in beide richtingen. Omleiding ingesteld.

Bergschenhoek

-Rottekade, tot en met 24 september, werkzaamheden kabels/leidingen

Bleiswijk

- Jan Steenstraat, tot en met 1 oktober 2021, weg dicht in beide richtingen.

- Rembrandtlaan, tot en met 1 oktober. Weg dicht in beide richtingen. Rioleringswerkzaamheden. Omleiding ingesteld.