Oude Tonge - DBGC is erin geslaagd het tweede bekerduel in winst om te zetten. In een vermakelijke wedstrijd wonnen zij met 5-2 van Soccer Boys uit Bleiswijk. Soccer Boys probeerde DBGC vroeg vast te zetten waardoor het even zoeken was naar de juiste organisatie. Toen deze gevonden was trok DBGC het initiatief meer naar zich toe. Jeroen Sep kon binnen een kwartier de score openen voor de thuisclub, 1-0. Twee minuten later speelde Bas Mackloet met een lange bal Jeroen Sep vrij. Uit een moeilijke hoek besloot hij direct uit te halen en liet de keeper met een vlammend schot kansloos; 2-0. Na deze snelle goals leed DBGC na zo'n twintig minuten spelen balverlies op het middenveld. Dit resulteerde in een vrije trap voor de bezoekers die hard binnenkant paal binnen werd geschoten door Ruben van den Bosch; 2-1. DBGC raakte niet in de war en herpakte zich snel op zoek naar de volgende goal. Na ruim een half uur maakte DBGC de 3-1 uit een vloeiende aanval over meerdere schijven, 3-1. Dit was tevens de ruststand.
In de tweede helft pakte Soccer Boys het initiatief en probeerde DBGC terug te dringen op eigen helft. DBGC ving dit als collectief op en wist de druk zo te bedwingen. Na ruim een uur spelen werd een te korte terugspeelbal door Jeroen Sep opgepikt, , 4-1. Hij omspeelde de doelman en schoot zijn derde goal van de middag binnen voor de 4-1. Niet veel later kwamen de bezoekers uit een bekeken boogbal Ruben Smits op 4-2.