Lansingerland - In 2024 zijn er weer viswedstrijden met de leden van voorheen de Ruischvoorn en nu Sportvisserijbelangen Delfland (SVBD) afdeling de Ruischvoorn. De wedstrijden zullen zoals vanouds georganiseerd worden door Jack Holleman met behulp van Chris van Trierum. Het wordt een serie van tien onderlinge wedstrijden voor vissers van 60 jaar en ouder.
De visdata met de wateren: zaterdag 30 maart in de Berkelse plas, vrijdag 19 april Zuidersingel, vrijdag 3 mei de Rotte, zaterdag 25 mei Wilgenplas, vrijdag 14 juni Vlaardingse vaart, vrijdag 5 juli Boonervliet, vrijdag 30 augustus Zuidersingel, donderdag 26 september koppelwedstrijd Prinsenland, vrijdag 4 oktober Bergse Bos (achter de Molenlaan bij het Theehuis) en zaterdag 9 november Oude Rijn Bodegraven. Loten aan de waterkant om 06.45 uur, er wordt van 07.45 tot 13.30 uur gevist. Alle wedstrijden tellen mee voor de competitie, twee wedstrijden zijn schrappers.
Bij de Paaswedstrijd en kerstwedstrijd is er direct prijs na het vissen.
De kosten bedragen voor de hele serie € 20,00 (te betalen bij de eerste wedstrijd). Koppelwedstrijd € 5,00 per persoon voor poule en extra prijzen.
Opgeven kan via deruischvoorn@svbdelfland.nl, voor 22 maart 2024.