Heinenoord - De tweede wedstrijd om de KNVB districtsbeker moest Berkel het opnemen tegen Heinenoord. Na over en weer wat aftasten zette Davy Kaptein na vijf minuten op rechts Dejan de Feiter aan het werk, die zijn voorzet in de veilige handen van doelman Jim Visser zag belanden. De gasten reageerden meteen via Freek van der Velden die een pegel op Nick Vervoort afvuurde, echter zonder problemen. Bij een volgende poging van de thuisploeg greep Nick Slangen op het juiste moment in om het gevaar te keren. Na 25 minuten probeerde Mohammed Azaroiali het van afstand, wat overigens geen gevaar opleverde. Ondanks het overwicht van de Noord werd het eerste bedrijf afgesloten met de brilstand, 0-0.
Het tweede bedrijf begon met het aanspelen van Dejan de Feiter, die meteen richting Berkelse doel ging om vervolgens snoeihard uit te halen en de verbouwereerde Jim Visser het nakijken te geven terwijl de bal in de kruising verdween, 1-0. Het ijs was gebroken voor de thuisclub en plotseling kwamen er meer kansen. Een schot van Heinenoord werd van de doellijn gehaald en ook volgende pogingen mislukte, waarbij de bal werd opgepikt door Mohammed Azaroali, die richting Heinenoords doel ging. Echter door een juiste ingreep werd deze tot de orde werd geroepen. Tien minuten voor tijd gaf Djim Kammerman de bal op maat aan Ilyas Oulad Ali die op schitterende wijze de 2–0 op het scorebord bracht.