Geslaagde spinningmarathon Roparun Team 33

Berkel en Rodenrijs - De op zaterdag 16 maart gehouden Spinningmarathon van Roparun Team 33 Vrienden van Berkel bij sportschool MyLife is met een opbrengst van ruim € 820,- een groot succes geworden.

Het was zaterdag vroeg dag. Al om half zeven 's ochtends verzamelden leden van Team 33 zich bij de vestiging van MyLife aan de Berkelse Poort om alle fietsen op het parkeerdek te plaatsen en de geluidsinstallatie voor de muziek en de instructeurs/instructrices te installeren. De dag ervoor waren al extra spinningfietsen, ter beschikking gesteld door MyLife Terbregge, opgehaald.
Ruim voor 08.00 uur lieten de eerste spinningfanatici zich al zien.
Het eerste uur werd aangevoerd door Wim Bierhaus, een zeer ervaren instructeur die ver voorbij zijn pensioendatum nog heel fit is en een mooie les had voorbereid. In het tweede uur ging het los op de geweldige muziekkeuze van Judith. Het aantal deelnemers was inmiddels behoorlijk uitgebreid. Het derde uur werd aangevoerd door Kim, een door een jetlag geplaagde instructrice van MyLife Terbregge. Zij werd in het geheel niet gehinderd door enig slaaptekort, wat meteen te merken was aan het gehijg en gepuf van mening deelnemers. Het laatste uur werd vormgegeven door Menno.
Tijdens het hele gebeuren was de aanloop van leden groot. Mooi was dat zij en passant aan een tafel nabij de bar nog een donatie gaven. Bijzonder detail is nog wel dat er een vrouw deelnam aan een van de lessen die de woensdag ervoor de diagnose darmkanker had gekregen. Hiervoor was en is alom respect geuit.
Team 33 Vrienden van Berkel spreekt zijn dank uit aan sportscholen MyLife Berkel en MyLife Terbregge voor de medewerking en aan alle sponsoren van fruit en bloemen.