Bleiswijk - Zaterdag 9 maart speelden beide jeugdteams van TTV Combat een thuiswedstrijd in de sporthal van de Anne Frankschool aan de Lijsterlaan.
Na de nederlaag van vorige week had Combat 1, bestaande uit Casper, Olivier en Siebe, iets goed te maken. Dat heeft de tegenstander Rijnsoever 6 uit Katwijk geweten. De spelers van Combat speelden zeer geconcentreerd en zetten hun beste beentje voor. Vorig seizoen verloor Casper nog van Chinedu, maar nu revancheerde hij zich in het eerste potje en won in drie games. Soms was er even een opleving van Lisa of Raúl, maar de tegenstand werd snel weggeslagen. Uiteindelijk werd het een 10-0 overwinning.
Combat 2 met Jet, Arjay en Aiden moest het opnemen tegen de koploper TOV 1 uit Noordwijk die inmiddels een straatlengte voor staat op de rest van de poule van zes teams. Dit team kwam opdagen met Sietse, Bart en Maxim. De Combat spelers speelden bij vlagen zeer goed en brachten de stand regelmatig tot 10-10, maar trokken dan helaas toch aan het kortste eindje. Tegen Maxim hadden alle drie kans om wat terug te doen, maar dat lukte alleen Jet, zelfs in drie games: prima gespeeld en de eer gered. Ook Aiden begon voortvarend tegen hem, maar na de eerste twee games gewonnen te hebben moest hij toch het onderspit delven. Ook Arjay lukte het niet om van de minst sterke tegenstander te winnen. Uitslag 1-9.
Zaterdag 16 maart staat er voor jeugdteam 1 een uitwedstrijd tegen De Boer Taverzo 4 in Zoetermeer en voor jeugdteam 2 een uitwedstrijd tegen Avant 3 in Hazerswoude Dorp op het programma.