Den Haag - In ronde twee van het bekertoernooi reisde de equipe van TOGB (za) af naar Den Haag waar het nieuwkomer Fc Skillz trof. Raymond Kraaijbeek zag zijn team worstelen met de kwalitatief betere tegenstander en uiteindelijk aan het kortste eind trekken. In de eerste helft liet de Haagse opponent zien over veel kwaliteit te beschikken. Na ruim een kwartier was het niet verrassend dat TOGB op achterstand kwam. Een fraaie steekpass stond aan de basis van de 1-0. Na een charge binnen de zestien kreeg TOGB een strafschop. Vanaf de strafschopstip was het Emercan Bagcan die de penalty verzilverde en TOGB naast Fc Skillz zette, 1-1. In de open wedstrijd nam de thuisploeg in het resterende deel van de eerste helft het initiatief over. De gastheren scoorde via Virgillio Hagens en Abdel Tufi tweemaal voor de rust, 3-1.
Aan de hand van aanvoerder Samir el Moussaoui ging de thuisploeg ook in de tweede helft goed van start. Het zag invaller Abdel Tufi de 4-1 binnenschieten en liet daarna de teugels enigszins vieren. TOGB pakte het initiatief over en zag een schot van Glenn van der Burg op de lat boven doelman Jimmy van der Leer uiteenspatten. Het harde werken van de geelzwarten werd beloond met een treffer. Jim Havenaar werd diep gestuurd en kwam als winnaar uit het duel in de één op één met doelman Van der Leer, 4-2. Even leek TOGB via Emercan Bagcan de 4-3 te scoren. De treffer werd echter terecht vanwege buitenspel afgekeurd.