Mobiliteitsweken bij Vegro

Lansingerland - Wie er graag op uit gaat, wil niet worden tegengehouden door mobiliteitsproblemen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Er zijn verschillende middelen die kunnen ondersteunen, zodat de gebruiker ervan nog zoveel mogelijk van zijn of haar vrijheid kan genieten. Denk dan aan rollators, scootmobielen of rolstoelen, waarmee men comfortabel en veilig op pad kan.

Vegro biedt vanaf 10 mei tot en met zaterdag 19 juni 15% korting op alle scootmobielen en 20% korting op alle rollators. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen en zijn geldig in de Vegro webwinkel, bij de klant thuis en in de Vegro zorgwinkel (prijswijzigingen, type- en drukfouten voorbehouden).
In de Vegro zorgwinkel zijn de verschillende hulpmiddelen te vinden die de perfecte ondersteuning bieden en ervoor zorgen dat men comfortabel, gemakkelijk en veilig op pad kan. Afhankelijk van ieders situatie en wensen kan er uit verschillende hulpmiddelen die de mobiliteit vergroten, worden gekozen.

Advies

Vegro adviseert graag in de eigen zorgwinkels, online of via een adviseur aan huis.
De dichtstbijzijnde zorgwinkel is gevestigd aan de Kerkstraat 9 te Berkel en Rodenrijs. Daar wordt op zaterdag 5 juni ook een Mobiliteitsdag gehouden.
Kijk op vegro.nl/onze-winkels voor meer informatie. Of maak een afspraak met een adviseur aan huis via 0900 - 288 77 66.