DB Makelaars verhuizen nu zelf

Bergschenhoek – Na maanden van voorbereiden en verhuizen is het dan eindelijk zo ver: DB Makelaars is verhuisd! Vanaf 22 maart is iedereen welkom in het nieuwe kantoor in het centrum van Bergschenhoek aan de Dorpsstraat 79. We spraken met Dominique.

Dominique komt oorspronkelijk uit Rotterdam en werkt al 17 jaar in de makelaardij. Na eerst tien jaar bij andere makelaarskantoren in Rotterdam te hebben gewerkt, verhuisde hij zeven jaar geleden samen met zijn vrouw Claire naar Bergschenhoek en startte hij een eigen makelaarskantoor. Nu, zeven jaar later, groeien ze uit hun jasje en is het tijd voor een nieuw kantoor.

Nieuwe plek

Dominique en zijn collega’s Eduard, Nancy, Vicky, Debby en Tamara zijn erg enthousiast over hun nieuwe plek. Het is gezellig ingericht en binnenkort krijgt de etalage nog een digitaal scherm waarop onder andere het woningaanbod te zien is. Dominique: “Verder verandert er niets, behalve dat we nu betere koffie hebben. Met de verhuizing naar het centrum hopen we de drempel te verlagen voor diegene die liever even bij ons op kantoor langskomt. Want hoe mooi de snelle digitale wereld ook is, soms is een gesprek met een kop koffie toch prettiger. ”

Betrokken en persoonlijk

DB Makelaars richt zich op de verkoop en aankoop van woningen. Veel mensen denken dat DB Makelaars staat voor Dominique Blom, maar het staat voor zo veel meer. DB voor De 3B-hoek, De Bergschenhoekse, De Berkelse, De Bleiswijkse makelaar, maar vooral voor De Betrokken makelaar. Dominique: “We houden het klein en overzichtelijk, met korte lijnen en veel persoonlijk contact. We nemen zelf de telefoon op, werken hard en zijn als team goed op elkaar ingespeeld, maar natuurlijk maken we ook veel plezier en dat is merkbaar voor iedereen.” DB Makelaars maakt gebruik van WhatsApp, zodat er snel en makkelijk met elkaar gecommuniceerd kan worden. Daarnaast zijn ze ook op Social Media erg actief. Dominique: “Wij plaatsen ons nieuwe woningaanbod als eerste op onze Facebook en Instagram pagina, zodat onze volgers als eerste op de hoogte zijn.”

Drukte

Het werkgebied van DB Makelaars is grotendeels Lansingerland (85%), maar ook in Rotterdam, Zoetermeer en Pijnacker zijn ze actief. Dominique: “Op dit moment is er veel meer vraag dan aanbod en dat zorgt, ook in Lansingerland, voor een groot woningtekort. Bij de gemiddelde eengezinswoning tot 5,5 ton hebben we wel 30 tot 40 kijkers.” Ondanks het coronavirus heeft DB Makelaars het nog steeds druk. Dominique: “Door het coronavirus zijn mensen actiever op zoek naar een nieuwe woning. Er is nu meer behoefte aan een (grotere) tuin en meer kamers om bijvoorbeeld een werkplek te creëren.”

Openingsactie

Heb jij verhuisplannen? Volgende week lanceert DB Makelaars een spectaculaire openingsactie. Houd hiervoor deze krant en hun Facebook en Instagram pagina in de gaten! Of ben je benieuwd naar wat jouw woning nu waard is en wat DB Makelaars voor jou kan betekenen? Neem contact met ze op, want ze komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek!