Private Shopping bij Rob Business + Casual

Bergschenhoek - Normaal gesproken wordt de nieuwe voorjaars- en zomercollectie bij Rob Business + Casual gepresenteerd tijdens de Inspiration days. Deze dagen kunnen dit jaar niet gorganiseerd worden in verband met de coronamaatregelen. Gelukkig zijn sinds kort de winkels weer op afspraak open. Klanten kunnen bij Rob Business + Casual terecht voor Private Shopping.

Dit kan door vooraf een afspraak te maken via de telefoon of mail. "De nieuwe collectie stroomt op dit moment binnen", zegt Rob. "We pakken dit seizoen weer uit met verschillende nieuwe merken, zoals Wool&Co, Replay en Profuomo, daarnaast hebben we ook leuke nieuwe items zoals armbanden voor mannen van het merk Frillcrafted." Door de coronauitbraak worden er minder kostuums verkocht. Doordat mensen veel thuiswerken is er meer vraag naar casual kleding. Bovendien wordt er niet getrouwd en zijn er geen evenementen zoals beurzen waar kostuums voor aangeschaft werden. Rob benadrukt dat men nog steeds bij hen terecht kan voor een mooi kostuum of een combinatie van broek of jasje maar dat de focus nu wat meer op de casual mode ligt.

Thuisshoppen

Toen de winkel vanwege corona moest sluiten is Rob begonnen met het Private Shoppen Thuis. Mensen kunnen bellen voor een afspraak en aangeven wat ze zoeken en in welke maat. Rob komt dan met een collega aan huis, met kleiding die dan gepast kan worden. Een service die een groot succes bleek te zijn. "Het thuisshoppen heeft ons in deze tijd erg geholpen", zegt Rob, "dus we gaan hier zeker mee door."

Totaalbeleving

Een ander leuk intitiatief is de samenwerking die Rob is aangegaan met een wijnspecialist uit het dorp. Als mensen komen winkelen dan schenkt Rob als daar behoefte aan is een lekker wijntje in van Verboon Wines. Zo wordt het shoppen een totaalbeleving. Mensen kunnen bij Rob Business + Casual terecht van een complete outfit, van casual tot zakelijk. "Waar het nu in de mode om draait is comfort", zegt Rob. "Het moet comfortabel dragen en het liefs ook nog strijkvrij zijn, daarom is er tegenwoordig veel in stretch kwaliteit of tricot. We hebben een groot assortiment aan strijkvrije overhemden, zowel in katoen als in een hiper-flex kwaliteit, die heel comfortabel draagt."
Alle reden om een afspraak te maken om vrijblijvend de nieuwe collectie te bekijken.
Bel of whatsapp naar 06-50250035 of naar de winkel 010-5216571 of mail naar info@rob-business-casual.nl voor een afspraak (ook op zondag).