De jongste wijnleverancier van Nederland

Bergschenhoek - Jordy Verboon is voor de regelmatige lezers van De Heraut een bekende verschijning. Geruime tijd deelde hij in deze krant zijn ervaringen over de kartwedstrijden. Nu mag hij zich met trots de jongste wijnleverancier van Nederland noemen.

Ondanks zijn jonge leeftijd van 20 jaar heeft hij al jarenlang ervaring in de wijnwereld. Hij begon met een stage bij een wijnhandel en de stage veranderde in passie. Echt drinken mocht hij natuurlijk pas vanaf zijn 18e. Kennis van wijn is niet alleen proeven maar ook je verdiepen in het verhaal waardoor een druif wordt omgevormd in “een godendrank”. Het is dan ook niet vreemd dat iemand met zoveel passie voor wijnen dat ook wil omzetten als ondernemer.

Webshop

Jordy werkt in de vorm van een webshop www.verboonwines.nl. Als echte ondernemer weet hij dat je dat moet doen waar je goed in bent en anderen moet inhuren voor zaken waar je minder in bent. De webshop werd daarom ontworpen door Sander Wooning Webdesign.
Bestellen via de site gaat gemakkelijk en snel. Jordy staat 24/7 klaar om alles te verwerken en te bezorgen. Dat doet hij in een bedrijfswagen met koeling. Klanten krijgen dan hun bestelling op het door hen gewenste tijdstip, of zo snel mogelijk. De wijnen worden op de juiste tempratuur geleverd. Uw witte, rosé en mousserende wijnen worden dus gekoeld aangeleverd. Uw rode – port wijnen niet dit doordat de bus special is gemaakt en 75% gekoeld is. Maar niet alleen voor bestellingen is de website een bezoek waard, ook houdt Jordy een blog bij waar iedereen van alles kan lezen over wijnen en de laatste trends.
Het aanbod van wijnen is groot maar Verboon Wines is vooral gespecialiseerd in Spaanse wijnen en dan met name die van kleine wijnboeren. Deze wijnboeren werken echt puur voor de passie van het vak, van sommige wijnen zijn er maar een beperkt aantal te bestellen dit komt door een kleinere oogst. Voor de meeste Spaanse wijnen is hij zelfs de exclusieve leverancier voor Zuid-Holland. Voor klanten die een ontdekkingstocht willen doen in het wijnland heeft hij een speciale verrassingsbox samengesteld.
En voor diegenen die nog meer willen verzorgt hij ook proeverijen aan huis. Gezien de huidige maatregelen in verband met het virus een concept waar zeker vraag naar is. Jordy komt alleen en neemt de klanten op gepaste afstand mee met het proeven van diverse wijnen. Een aantal klanten vond deze proeverij al het leukste “uitje” van de afgelopen weken.
Als echte ondernemer zit hij natuurlijk nog vol plannen. Samenwerken met andere ondernemers is daar een van. Want ook voor relatiegeschenken kan men bij hem terecht. De komende jaren zullen we dan ook zeker veel gaan horen van Verboon Wines, www.verboonwines.nl.