Het Muziekpand biedt scala aan muzieklessen

Berkel en Rodenrijs - Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat samen muziek maken niet alleen leuk en ontspannen is, maar ook nog eens de intelligentie stimuleert. Daarnaast verbetert het de motoriek en misschien nog wel belangrijker, het vermindert concentratieproblemen en helpt bij de sociale ontwikkeling. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen geeft het een stuk ontspanning en levensvreugde. Muziek maken is dus gewoon heel erg gezond!

Daarom is men bij Het Muziekpand blij dat de lessen weer zijn begonnen. Met een compleet, vakbekwaam jong docententeam van zowel bekende als nieuwe gezichten zijn ze er weer helemaal klaar voor.
Van maandag t/m vrijdag wordt tussen 13.00 en 22.00 uur volop muziek gemaakt met de studenten, van welke leeftijd dan ook; zij worden begeleid in de ontwikkeling van het muzikant zijn. Er zijn lessen in drums, gitaar, piano, keyboard, basgitaar, trompet, saxofoon, viool, ukelele, DJ/producer en uiteraard zangles. En niet te vergeten de beide Vocal Groups, het Kinderkoor en het Kleuterkoor.

Nieuw

Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar is het Kleuterkoor nieuw bij Het Muziekpand. Naast dat er gezellig samen gedanst en gezongen wordt, spelen de kinderen tijdens deze lessen ook op een leuke speelse manier (soms met kleine percussie instrumenten) muzikale spelletjes waarbij ze onder andere iets leren over lange en korte noten, verschil tussen hard en zacht en alle stapjes in hoogte van de muzieknoten. Het Kleuterkoor staat onder leiding van Mandy van Beveren en wordt gegeven op woensdag van 14.10 tot 14.50 uur. Informatie/aanmelding: frank@hetmuziekpand.nl.

Open dag!

Zaterdag 19 september zijn de deuren van Het Muziekpand (onder voorbehoud) geopend voor iedereen die geïnteresseerd is in het maken van muziek. Deze keer zal de open dag door de regels en richtlijnen van het RIVM er heel anders uit komen te zien, maar men wil belangstellenden toch graag gelegenheid bieden kennis te maken met muziek en Het Muziekpand. Maar wie nu al geïnteresseerd is in het maken van muziek, wordt geadviseerd om drukte op de open dag zelf te voorkomen, de site te checken en/of een afspraak te maken voor een 1 op 1 gratis proefles: www.hetmuziekpand.nl .