Woensdag wordt Lasagnedag!

Huis vol Smaak opent de deuren

Lansingerland – Als het aan het Huis vol Smaak ligt eet heel Lansingerland vanaf nu op woensdag lasagne. Het Huis vol Smaak is al meer dan 25 jaar een onderscheidende landelijk opererende cateraar, maar bovenal een trotse inwoner van Lansingerland. Binnen het Huis vol Smaak zijn zes kwalitatief hoogwaardige partycatering labels gevestigd die hun sporen niet alleen hebben verdiend, maar tevens hebben gebundeld.

Samen bieden zij de inwoners van Lansingerland onder de naam Maitre Traiteur de gelegenheid kennis te maken met de culinaire successen uit de keukens van het Huis vol Smaak.
Gestart wordt met de Lasagnelijn, bereid volgens een authentieke receptuur van de chef-koks en bestaande uit vijf keuzemogelijkheden: Provençaalse Runder-lasagne, Oiëntaalse Kip-lasagne, Mediterrane Witvis lasagne, Noorse Zalm lasagne en Italiaanse Groente lasagne.

Lokaal

Het Huis vol Smaak gaat letterlijk haar ‘deuren’ (online en offline) openstellen voor publiek. “Als een sociaal gedreven Lokale Uitblinker waar ambacht en kwaliteit op nummer 1 staan willen we ons keukenproduct laagdrempelig toegankelijk maken voor particulieren, speciaalzaken en lokale horeca. Lokale Uitblinker wordt ingezet om lokaal de vraag te creëren voor producten van Maitre Traiteur. Na deze lancering worden onze producten ondergebracht bij onze ambassadeurs; de geselecteerde restaurants en speciaalzaken in Lansingerland.”

Ambassadeur

Van 16 april tot en met 11 juni nam het Huis vol Smaak – in een tijd dat het coronavirus ons land in z’n greep had – eerst een ander mooi initiatief. In samenwerking met de partners en relaties zorgden zij als ambassadeur met elkaar voor maaltijden voor de families in de twaalf Ronald McDonald huizen. Zeven dagen per week werden er gezonde en dagverse maaltijdboxen bij de huizen door het hele land bezorgd om de gezinnen zo veel mogelijk te ontzorgen.

Beweging

Nu er weer wat beweging in het land komt gaat de belangstelling naar de kerntaak terug: doen waar we goed in zijn en dat is het maken van eten op ambachtelijke wijze. Successen uit het palet naar de markt brengen. “We beginnen dicht bij huis met lasagnes. Alleen voor woensdag te bestellen. Daar komen straks andere mooie gerechten bij als maaltijd. De bestelde lasagnes worden door onze eigen mensen elke woensdag tussen 14.00 en 17.00 uur aan huis afgeleverd, inclusief wat leuke/nuttige of smakelijke tips. Het zal ongetwijfeld een leuk idee zijn als je – al of niet met gasten – geniet van een heerlijke lasagne met het idee dat ook ons koningspaar er al eens van heeft genoten, evenals een groot aantal andere hoogwaardigheidsbekleders.
Ook de deur van onze smaakkamer gaat open voor het geven van workshops; speciaal voor echte liefhebbers van culinaire successen die voor iedereen nu binnen handbereik komen.
Kijk voor meer informatie en het bestellen van lasagnes op www.maitretraiteur.nl .