Facebook concert Arjan Breukhoven

Lansingerland - Organist, pianist en dirigent Arjan Breukhoven, bekend als organist van de Berkelse Dorpskerk en als dirigent van het Hollands Christelijk Mannenkoor, bedacht een creatieve oplossing voor het cancelen van al zijn concerten. Elke dag is hij van 19.30 tot 19.50 uur live te beluisteren via Facebook. Hij geeft het Live Facebook Concert vanuit zijn huiskamer of vanuit een kerk in de regio. Soms in samenwerking met een andere musicus. Kijk op https://www.facebook.com/arjan.breukhoven

3B-Sociaal Belang

Lansingerland - Alle activiteiten van 3B-Sociaal Belang zijn de komende weken afgelast. Ook de Algemene Ledenvergadering van 2 april.

Tandem-maatjes project zoekt vrijwilligers/stagiaires

Lansingerland - Inwoners van Lansingerland kunnen door allerlei omstandigheden, tijdelijk of voor langere tijd, minder goed deelnemen aan onze samenleving. Het Tandem-maatjes project van Humanitas is er om deze mensen m.b.v. een maatje te ondersteunen en zo meer uit hun sociale isolement te halen. Samen op pad of gewoon thuis wat kletsen, creatieve dingen maken of juist mee naar een instantie, helpen bij solliciteren, of het sociale netwerk vergroten. Is uw interesse gewekt, neem dan contact op met de coördinator Alice Mullemeister: a.mullemeister.tandem@gmail.com/ 06-12105223of kijk op http://www.humanitas.nl/afdeling/lansingerland.