Jeugdsoos Pecto's gesloten

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. Het is tot na de verbouwing gesloten. Kijk op www.pectos.nl voor actuele info.

Geen klaverjassen in De Leeuwerik

Bleiswijk - De op de derde zaterdag van de maand te houden klaverjasmiddag in De Leeuwerik gaat NIET door. Zie ook www.welzijnlansingerland.nl.

Concert Coro Vocalis afgelast

Bleiswijk - Het concert op zondagmiddag 22 maart van Coro Vocalis in de r.k.-kerk O.L.V.-Visitatie, Hoefweg 57, wordt i.v.m. het coronavirus uitgesteld naar een andere datum. Te zijner tijd informeren wij u over de nieuwe datum.

Concert Dorpskerk afgelast

Bleiswijk - Het concert op 28 maart in de Bleiswijkse Dorpskerk zal niet doorgaan in verband met het coronavirus. Zij die bij Primera een kaart kochten kunnen het geld terughalen. De kans dat het concert op een andere datum plaatsvindt, is uiterst klein in verband met het plannen van een goede datum, aldus Jan Dammes, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Dorpskerk.

KBO even zonder bijeenkomsten

Bleiswijk - Vanwege het coronavirus is op advies van hogerhand De Leeuwerik in Bleiswijk tot 6 april gesloten. Alle activiteiten die gepland waren tot die datum kunnen dus niet plaatsvinden. Ook de bijeenkomst van KBO Bleiswijk op woensdagmiddag 18 maart en 1 april zijn afgelast. Zoals het er nu naar uitziet is de eerstvolgende bijeenkomst op woensdagmiddag 8 april voor het open klaverjastoernooi om het Kampioenschap van Lansingerland. Het geplande programma gaat vanaf die datum weer volgens schema verder, afhankelijk van de ontwikkelingen. Alle KBO bestuursleden zijn bereikbaar voor vragen omtrent nieuws over de soosbijeenkomsten.