Inloopspreekuur SeniorWeb

Bleiswijk - Wie computerproblemen heeft, kan iedere donderdag van 13.30 – 15.00 uur terecht in De Leeuwerik (lokaal de Mus), Leeuwerikstraat 2. Vrijwilligers van SeniorWeb helpen graag met uw tablet, smartphone of laptop, maar kunnen ook desgewenst instructie geven in het gebruik van applicaties op de apparaten. Toegang is gratis.

Jeugdsoos Pecto's

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. Kom gezellig PlayStation spelen, poolen of lekker met elkaar kletsen, gratis internet. Diverse activiteiten voor jongeren vanaf 10 jaar. Openingstijden: vrijdag van 19.30 tot 23.00 uur. Kijk op www.pectos.nl voor actuele info.

Klaverjassen Soccer Boys

Bleiswijk - Vrijdagavond 28 februari wordt er vanaf 20.15 uur geklaverjast in de kantine van Soccer Boys, aanwezig 20.00 uur. Inschrijfgeld: € 3 p.p. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. Deze klaverjasavonden worden altijd op vrijdag en om de veertien dagen gehouden. Er wordt individueel geklaverjast.

Filmmiddag 55+

Bleiswijk - Welzijn Lansingerland organiseert op zondag 1 maart de maandelijkse filmmiddag in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Dit keer zal de film Downton Abbey uit 2019 worden vertoond. De film is gratis voor Lansingerland actiefpashouders. Niet-pashouders betalen € 2,-. Aanvang 13.30 uur, inloop 13.00 uur. Informatie: www.welzijnlansingerland.nl of bel 010 - 522 55 45.

Koffie met a cop

Bleiswijk – De wijkagent in Bleiswijk gaat graag met de inwoners in gesprek. Hebt u vragen of problemen leg ze gerust aan hem voor. Elke even week op de maandag van 10.00 tot 12.00 uur in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. De koffie staat klaar.

Activiteiten Thuiszorgwinkel

Bleiswijk – Elke eerste woensdag van de maand kan bij Thuiszorgwinkel Bleiswijk, Medisch Hart Bleiswijk, Dorpsstraat 3, de bloeddruk worden gemeten (gratis, aanmelden vooraf niet nodig). Ook houdt ergotherapeut Jochen Bilderbeek van ergotherapiepraktijk Emergo tussen 10.00 en 12.00 uur gratis spreekuur, evenals stoelspecialist Zorgdrager die van 10.00 tot 11.00 uur aanwezig is. Schoenspecialist Van Asperen is wekelijks op woensdag van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig. Wie goed wil rijden op een scootmobiel, kan dit doorgeven aan de Thuiszorgwinkel. Zij zorgen voor deskundige begeleiding, tel. 010-8701824.

Soos KBO

Bleiswijk – Woensdag 4 maart is er weer een soosbijeenkomst van de KBO afdeling Bleiswijk. Er wordt die middag vanaf 13.30 uur geklaverjast en Rummikub gespeeld in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Vanaf woensdag wordt er ook weer gefietst onder leiding van Arnold Oosterlaan. De kosten zijn € 5,- voor KBO-leden en € 6,- voor niet-leden. Koffie/thee en een drankje zijn gratis. Deze soosmiddagen zijn altijd de eerste en derde woensdag van de maand.

Filmavond over de eucharistie

Bleiswijk - Voor iedereen die meer wil weten over de eucharistie wordt woensdagavond 4 maart van 19.30 tot 21.30 uur de film 'The Gift' vertoond. De film is bedoeld om antwoorden te krijgen op vragen over de eucharistie zoals 'Hoe kan de eucharistie ons verenigen met God?' In de film geeft Father Fortuna, een Amerikaans priester, uitleg over de eucharistie. Dit doet hij op een heel bijzondere wijze. De film duurt een uur. Na de film is er voldoende tijd om na te praten. Locatie: Pastorie OLV Visitatie Bleiswijk, Hoefweg 55 te Bleiswijk.