Bleiswijk - De nummer vijf Soccer Boys zou de nummer voorlaatst Van Nispen wel even laten zien waar de stand op de ranglijst op gebaseerd was. Hoe anders was het na negentig minuten toen Van Nispen, ondanks twee goals van Dave van der Steen, de zege verdiend mee naar huis nam.
De voortekenen voor het slechte resultaat bleken eigenlijk al vanaf de eerste minuut van de wedstrijd. Soccer Boys begon, ondanks de waarschuwingen van de technische staf, ongeconcentreerd aan de match en keek al vroeg tegen een 0-1 achterstand aan. Soccer Boys rechtte de rug en pakte het initiatief weer terug. Ferry Bross zag een hard schot op de lat uiteen spatten. De keeper van Van Nispen kon een schot van Martijn Helmendach pareren. En vervolgens schoot Ruben van de Bosch onhoudbaar voor de keeper in het zijnet. Soccer Boys begon met veel meer beleving aan de tweede episode en drukte Van Nispen snel terug op de eigen helft. Een corner die door Ruben van de Bosch strak werd ingespeeld, kon door Dave van der Steen onhoudbaar voor de keeper worden ingekopt, 1-1. Soccer Boys bleef druk zetten en Van Nispen kwam niet meer van de eigen helft, waardoor Dave van der Steen zijn tweede goal kon maken en de thuisploeg met 2-1 aan de leiding bracht.
Van Nispen verliet de verdedigende stelling waardoor Soccer Boys-doelman Jordy Hermes zich kon onderscheiden. Door vertwijfeling bij Soccer Boys kon Van Nispen onverwachts de gelijkmaker op het scorebord toveren. De thuisploeg was het kwijt en ging slordig spelen. Het spel van Soccer Boys werd steeds onrustiger en de bal werd zonder enige vorm van overleg naar voren gepompt. Kort voor de tijd sloegen de gasten toe en scoorde na een fout in de verdediging de 2-3.