Rijswijk - Berkel - trainer Jan van der Lugt was teleurgesteld na de wedstrijd van zijn team tegen de Rijswijkse ploeg. Te Werve verzuimde om opgelegde kansen te benutten en het duel vroegtijdig te beslissen waardoor Berkel niet afgestraft werd voor hun laconieke houding. De gastheren namen nog wel een 1-0 voorsprong maar zagen al snel Berkel weer op gelijke hoogte komen door een doelpunt van Emiel van der Breggen. De thuisploeg kreeg daarna voor rust nog een paar mogelijkheden en vonden nogmaals een keer het net, 2-1 doordat Berkel niet goed verdedigde. Berkel liet in de tweede vijfenveertig minuten nog wel een licht herstel zien maar ook aanvallend scoorde de ploeg deze wedstrijd een onvoldoende. Wel gaf het wat meer strijd. Twee rode kaarten in de slotfase deden Te Werve de das om. Diep in blessuretijd zou de gelijkmaker nog op het scorebord komen door een klutsbal voor het doel van de thuisclub die via een eigen speler over de doellijn ging. Jan van der Lugt noemde het ene puntje, dat Berkel naar huis nam het enige lichtpuntje van de wedstrijd. "Het was weer eens te wisselvallig wat ons spel betreft."