Inloopspreekuur SeniorWeb

Bleiswijk - Wie computerproblemen heeft, kan iedere donderdag van 13.30 – 15.00 uur terecht in De Leeuwerik (lokaal de Mus), Leeuwerikstraat 2. Vrijwilligers van SeniorWeb helpen graag met uw tablet, smartphone of laptop, maar kunnen ook desgewenst instructie geven in het gebruik van applicaties op de apparaten. Toegang is gratis.

Jeugdsoos Pecto's

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. Kom gezellig PlayStation spelen, poolen of lekker met elkaar kletsen, gratis internet. Diverse activiteiten voor jongeren vanaf 10 jaar. Openingstijden: vrijdag van 19.30 tot 23.00 uur. Kijk op www.pectos.nl voor actuele info.

Klaverjassen Soccer Boys

Bleiswijk - Vrijdagavond 31 januari wordt er vanaf 20.15 uur geklaverjast in de kantine van Soccer Boys, aanwezig 20.00 uur. Inschrijfgeld: € 3 p.p. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. Deze klaverjasavonden worden altijd op vrijdag en om de veertien dagen gehouden. Er wordt individueel geklaverjast.

Bingo voor 55+

Bleiswijk - Zaterdag 1 februari organiseert Welzijn Lansingerland weer bingo in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. De bingo staat onder leiding van de Annie‘s. Tijd: 13.30-17.00 uur, zaal open 13.00 uur.

Activiteiten Thuiszorgwinkel

Bleiswijk – Elke eerste woensdag van de maand kan bij Thuiszorgwinkel Bleiswijk, Medisch Hart Bleiswijk, Dorpsstraat 3, de bloeddruk worden gemeten (gratis, aanmelden vooraf niet nodig). Ook houdt ergotherapeut Jochen Bilderbeek van ergotherapiepraktijk Emergo tussen 10.00 en 12.00 uur gratis spreekuur, evenals stoelspecialist Zorgdrager die van 10.00 tot 11.00 uur aanwezig is. Schoenspecialist Van Asperen is wekelijks op woensdag van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig. Wie goed wil rijden op een scootmobiel, kan dit doorgeven aan de Thuiszorgwinkel. Zij zorgen voor deskundige begeleiding, tel. 010-8701824.

Soos KBO

Bleiswijk – Woensdag 5 februari is er weer een soosbijeenkomst van de KBO, afdeling Bleiswijk. Er wordt die middag vanaf 13.30 uur geklaverjast en Rummikub gespeeld in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. De kosten zijn € 5,- voor KBO-leden en € 6,- voor niet-leden. Koffie/thee en een drankje zijn gratis. Deze soosmiddagen zijn altijd de eerste en derde woensdag van de maand.

Lezing 'Geloof verbeeld in kleur'

Bleiswijk - Woensdagavond 5 februari geeft Anne-Marie van der Wilt de lezing 'Geloof verbeeld in kleur' in de Open Hof, Dorpsstraat 50. Aanvang 19.30 uur. Het is de derde thema-avond over geloof en maatschappelijke ontwikkelingen in de Open Hof. Anne-Marie van der Wilt, predikant en beeldend kunstenaar, zal het hebben over het gebruik van beeldende kunst om belangrijke thema’s uit geloof en leven uit te drukken. Tijdens de lezing zal zij beeldmateriaal van haar werk tonen en zal er volop gelegenheid zijn om met haar daarover in gesprek te gaan. Iedereen is van harte welkom op deze avond.

Dansavond in De Leeuwerik

Bleiswijk - Welzijn Lansingerland organiseert tot en met mei iedere tweede zaterdag van de maand een dansavond voor alleenstaanden, singles en paren in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Er passeren verschillenden dansen de revue. Door de combinatie van stijldansen, linedansen en partnerdansen is er voor iedereen gelegenheid mee te doen. Aanvang zaterdag 8 februari 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Toegang: € 5,- en voor Actiefpashouders € 4,-, inclusief kopje koffie of thee. Informatie: tel. 06 - 175 667 78, email: vandenberg.otto@gmail.com.