Mark Tuitert en Aad van Velsen openen nieuwe vestiging

Opening Worktrans en Workbus Uitzendbureau in Bleiswijk

Bleiswijk - Zaterdag 31 augustus openen Worktrans en Workbus Uitzendbureau samen met Mark Tuitert en Aad van Velsen op feestelijke wijze hun nieuwe vestiging aan de Briljantstraat 1 in Bleiswijk. Tijdens de opening rijdt de Dakar rallytruck van Aad van Velsen rond, is er een Formule 1 simulator en geeft Mark Tuitert een inspirerende lezing over topsport en het realiseren van je dromen. Worktrans en Workbus Uitzendbureau waren gevestigd in Pijnacker, maar zijn verhuisd naar het moderne en nieuwe industrieterrein in Bleiswijk.

Worktrans en Workbus Uitzendbureau zijn gespecialiseerd in het uitzenden van personeel in transport, logistiek en personenvervoer. Het uitzendbureau dat 20 jaar geleden is opgericht en inmiddels zeven vestigingen door heel Nederland heeft, zendt dagelijks honderden mensen uit. Daarnaast leidt het uitzendbureau met zijn eigen academie ook mensen op tot bus- of vrachtwagenchauffeur.
Deze opleiding bieden zij gratis aan, zonder addertjes onder het gras en met een baangarantie van circa drie jaar. Een uitgelezen kans om een nieuwe carrière in een nieuwe sector te ontwikkelen. Tijdens de opening zijn er speeddate sessies, waar je vrijblijvend meer informatie kunt vergaren over de verschillende opleidingsmogelijkheden.
Worktrans en Workbus Uitzendbureau streven ernaar om hun uitzendkrachten meer te bieden dan alleen werk. “Veel mensen zitten vast in hun oude werk. Een nieuwe baan biedt een nieuwe toekomst en wij willen daar graag bij helpen,” aldus algemeen directeur Philip Jonk. “Een goed voorbeeld is
onze Work Academie die mensen opleidt tot bus- of vrachtwagenchauffeur, maar ook chauffeurs die al hun C(E) of D-rijbewijs hebben, kunnen we naar een betere baan leiden.”

Win een ritje op een Dakar truck

Naast de speeddate sessies, muziek en vermaak voor kinderen maak je tijdens de opening van Worktrans en Workbus Uitzendbureau in Bleiswijk ook kans op een ritje in een echte Dakar rallytruck. Van Velsen zal tijdens de opening vertellen over zijn ervaringen met het rijden in de Africa Eco Race en Marocco Dessert Challenge. Olympisch kampioen Mark Tuitert geeft je tips en tricks om je carrièredromen te verwezenlijken

Kom een kijkje nemen

Kom gezellig langs tijdens deze feestelijke opening. Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen, zoals een springkussen, muziek en een mooie showtruck. Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 15.00 uur welkom in de Briljantstraat 1, 2665 NJ Bleiswijk.
LET OP: Omdat de Briljantstraat 1 nog niet bekend is bij Google Maps, kunt u het beste de dichtstbijzijnde straat selecteren (de KFC, Jadestraat 11, 2665 NS Bleiswijk).