Bingo in Ontmoet!

Bergschenhoek - Op zaterdag 17 augustus is er weer een gezellige bingomiddag bij Welzijn Lansingerland in Ontmoet! in gebouw De Stander, Wilhelminastraat 1a. De bingo begint om 14.00 uur, zaal open 13.30 uur. De kosten voor de bingo bedragen € 4,- voor tien rondes met één kaartje. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Welzijn Lansingerland op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur, tel. 010-5225545 of mail naar info@swsl.nl. Informatie: www.welzijnlansingerland.nl.

Grootmoeders groentesoep met stokbrood

Bergschenhoek - Op 21 augustus kookt kookliefhebber Annemieke in de huiskamer van Ontmoet! heerlijke grootmoeders groentesoep met ballen en vermicelli, stukjes stokbrood met boter en kruidenkaas/kruidenboter erbij. Heb je zin om met andere mensen samen te lunchen, een gezellig praatje te maken en (nieuwe) mensen te leren kennen. Schuif dan aan bij soep met een stokbroodje. Tijdens de lunch staan er kannen met water op tafel. Wil je vegetarische soep? Laat dan even weten. De locatie is centraal gelegen en goed toegankelijk. De kosten voor de lunch zijn € 3,-. Aanmelden kan via www.sharednd.com/lansingerland of stuur een mail naar Lansingerland@sharednd.nl of bel naar 010 5225545.

Klaverjassen in de Stander

Bergschenhoek – Elke woensdagmiddag is er vanaf 13.30 uur (prijs)klaverjassen onder leiding van Hans Rens in Bibliotheek Bergschenhoek, gebouw de Stander, Wilhelminastraat 1a. Inleg: € 3,50.

Oud papier actie

Bergschenhoek - Op donderdag 15 augustus wordt er oud papier opgehaald door de scholen in Bergschenhoek. De papierkliko graag voor 18.45 uur op de inzamelplaatsen zetten. De opbrengst is bestemd voor de scholen. Zij hopen op een mooie opbrengst!