Eerste paal nieuwe pand Little Dutch de grond in

Berkel en Rodenrijs - Maandag 19 februari hebben de eigenaren Rinke van der Helm en Ad Ammerlaan, samen met wethouder Simon Fortuyn, het symbolische startschot gegeven voor de bouw van de nieuwe bedrijfslocatie van Little Dutch, het speelgoed- en lifestylemerk voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Rinke, het creatieve brein achter Little Dutch, heeft samen met haar jongste dochter Ava de officiële handeling verricht op bedrijvenpark Oudeland, de locatiee waar het nieuwe bedrijfspand gerealiseerd zal worden. Het slaan van de eerste paal was een feestelijke bijeenkomst met de aanwezigheid van de wethouder, collega’s, familie en alle betrokken partijen van het bouwproject.
Rinke van der Helm: "Ik ben mega trots op waar we nu staan. Van een zolderkamertje naar een gloednieuw pand waar we ons nog meer kunnen richten op het creëren van veelzijdige
en liefdevolle producten voor de allerkleinsten. Van zes naar zestig personen!"
Wethouder Simon Fortuyn: :Ze zijn hier op een zolderkamer begonnen, ergens in Berkel, en dat is natuurlijk fantastisch in een gemeente die enorm groeit, net als jullie, je groeit en bloeit".
In 2025 zijn alle afdelingen van het Nederlandse kinderlabel gevestigd onder één dak, zodat het merk in de toekomst nog verder kan groeien en ontwikkelen, zowel in Nederland als in heel Europa en daarbuiten.
Het nieuwe pand wordt gerealiseerd in samenwerking met Staton Bouw, In Rapport B.V., Wubben Chan Architecten, DEJA Bouwadviseur B.V., J. van Toorenburg B.V., Club L’Interieur, en de gemeente Lansingerland.